Verica Rakočević otkriva: Kad se posvađamo, Veljko je kao divljak iz šume

Autor:

08.12.2021 18:45

Foto:

Foto:

Modna kreatorka Verica Rakočević i njen 35 godina mlađi suprug Veljko Kuzmančević ljubavlju već godinama prkose razlikama i lošim prognozama



Modna kreatorka i njen suprug Veljko Kuzmančević uživaju u svom braku, prkoseći razlikama i stapajući se u bliskosti. Ali kao svaki brak ni ovaj nije idealan, te je Verica Rakočević u emisiji "Dok anđeli spavaju" otkrila šta to u njihovom odnosu "škripi".

Pročitajte i Budućnost je stigla - Održana prva revija održive mode

- Oboje smo svesni razlike u godinama, ta razlika zna i da zasmeta, ali niko nikoga ne sputava. Veljko zna da će u meni uvek imati najboljeg prijatelja, a ja znam da me nikada neće povrediti. Nikada me ne bi obrukao - počela je Verica.

Pročitajte i On je njen ponos - Verica Rakočević pokazala unuka

- Imamo i krupne i sitne svađe i razmirice. On je “regulator” našeg odnosa, ja sam ta koja svađe teže podnosi. Kada se isvađamo, on mi kaže “ dođi da ti sviram violinu”. Ima milion stvari koje meni smetaju kod njega, ali suština je da u svim tim sukobima, ja ne mogu da zamislim sebe pored nekog drugog. Insistiram na verbalnom iskazivanju ljubavi, ali Veljko nije takav. Njegova suština je drugačija, drugačije se manifestuje. Prosto, kažem mu da ne mogu da ga “dešifrujem” , toliko je emotivan, ali se ponaša kao divljak iz šume kada se posvađamo - dodala je kreatorka.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading