Stilske lekcije Verice Rakočević: Samo neka je u skladu sa vašom energijom

Autor:

26.01.2022 13:03

Foto:

Foto:

Modna kreatorka Verica Rakočević nikada nije krila svoju energiju, ona je vodi i čini mladom, ali su mnogi ostali u čudu kada su shvatili kakvo telo ima ova fantastična dama



Pošto je nedavno odlučila da bude model za sopstvene kreacije, dizajnerka Verica Rakočević (74) svakodnevno, na svom Instagramu, objavljuje fotografije, od kojih je jedna privukla naročitu pažnju javnosti.

Na njoj Verica nosi kasmirski kaput koji je sama kreirala, a njene noge su otkrivene, te su mnogi bili oduševljeni mladolikim izgledom.

Pročitajte i Uskoro će morati da pokazuje ličnu kartu - Veljko Kuzmančević se odlučio na radikalan potez, šta će na to reći Verica

Verica je otkrila tajnu njenog dobrog izgleda i posavetovala dame da treba da se oblače u skladu sa svojom energijom, a ne godinama, jer su takve norme besmislene.

- Vrlo sam svesna svojih godina i trudim se da ih nosim u skladu sa energijom koju imam. Uopšte ne pripadam onoj kategoriji žena koja će se takmičiti sa mladjima, to mi je primitivno. Ogorčena sam na činjenicu da žena kada napuni 35,40 godina mora da nosi kratku kosu, haljine duge do zemlje, ne sme da joj se vidi nijedan delić tela. To je glupost, treba da se oblačite onako kako se osećate. Pametna glava je bitna. Nekada mi je smešno kada se dovodi u pitanje kada neko ko ima više godina mora nekako da se oblači. Niko meni ništa ne diktira, ja se oblačim kako ja želim, udala sam se za osobu koju želim. Način života, genetika, raspoloženje, to najviše utiče na lepotu. Mi svoju sreću prenosimo na druge. Imati dobre noge i lepo telo u 70 godina jeste privilegija ali je najmanje važno to prikazivati . Želim da poručim svim ženama da oblače šta god žele ako je to u skladu sa njihovom energijom - ispričala je Verica u Jutarnjem programu Kurir televizije.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading