Anica Dobra zahvalana Nikoli Koji: Konačno ispunila san

Autor:

30.12.2021 21:00

Foto:

Foto:

Glumica Anica Dobra deo je ekipe serije "Čudne ljubavi", a u sjajan tim glumaca sa kojima je podelila kadar, Anica konačno može da upiše i nju



Igrana serija "Čudne ljubavi" okupila je izvrsne glumce. Pored Anice Dobre, ovu romantičnu komediju koju je režirao Nikola Kojo, oživeli su i Milena PredićNina Nešković, Nataša Ninković, Voja Brajović, Janko Popović Volarić, Nikola Pejaković... 

Pročitajte i Bjela se prisetio mladosti - Kakva je to ekipa bila

Nebojša Babić

 

Nakon što je, u društvu kolega, seriju odgledala u sali Kinoteke, Anica je poželela da podeli svoje utiske sa novinarima.

- Dok sam čitala scenario bila sam vrlo zadovoljna, glumeći na setu bila sam zadovoljnija. Ovo što sam videla je korak ili možda oktava više od onoga što sam doživela tokom snimanja - prenela je prve utiske.

Pročitajte i Mina Sovtić samouvereno gazi stopama slavne majke - Na ovaj korak bi se retko ko usudio

Promo

 

Za Anicu je snimanje ove serije posebno značajno jer je po prvi put podelila kadar sa koleginicom Vesnom Trivalić.

- Volela bih da istaknem nešto što mi je na srcu, mnogo mi je drago što se Nikola setio da uklopi Vesnu i mene. To mi je izuzetno dragoceno. Osim što se privatno volimo, prvi put smo sada radile zajedno, prvi put smo se u kadru ispričale, prvi put smo nabacivale volej da bi ova druga dala gol. Mislim da to treba videti i da će mnoge obradovati Vesnina pojava.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading