Gde se gasite: Uznemirujuća poruka Tanje Savić

Autor:

18.11.2021 18:30

Foto:

Foto:

Pevačica Tanja Savić mesecima je u centru pažnje medija. Od kako je porodična drama privedna kraju, kao priča se pojavila njena veza sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem



Kako su novinari nezasito tražili nove informacije o njenom životu, pevačica se oglasila na svom Instagram nalogu i uputila jasnu molbu.

Tanja Savić je zamolila novinare da prestanu da uznemiravaju njenu porodicu, prijatelje i ljude iz okruženja, te da je ostave na miru.

Pročitajte i Dušan Jovančević oštro o bišvoj ljubavi - Što mi je rodila decu? Oglasila se i Tanja Savić

Instagram / Tanja Savić

 

- Poštovani novinari, kroz godine koje sam na estradi pratite moje uspone i padove i pre svega sam zahvalna na dugogodišnjoj, komplementarnoj saradnji sa vama. Nisam se osvrtala kada ste zvali moje roditelje i tražili njihove komentare na konto mojih odluka, podržali ste me u borbi za moje sinove. Nadam se da ćete ozbiljno shvatiti moj ljubazni apel da prestanete da sazivate sve ljude iz mog okruženja i tražite njihove izjave - napisala je Tanja na Instagramu.

- Život ide dalje bez obzira šta ćete kao tuđu izjavu dobiti. Od sada pa nadalje i ubuduće biće dovoljno da stavite – Da, Tanja Savić je konačno srećna - dodala je ona.

Pročitajte i Više se ne kriju - Skupi pokloni i strastveni sastanci Tanje Savić i Draška Stanivukovića

Instagram / Tanja Savić

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading