Jedinstven program lojalnosti Galerije Belgrade Šoping koji vam vraća novac!

Autor:

13.11.2020 16:00

Foto:

Foto:Prijateljstvo iz detinjstva, omiljeni restoran ili dugogodišnji ritual – svako od nas je nečemu odan i i želimo da nam ta vernost bude i uzvraćena. Galerija Belgrade, najveća šoping, gastronomska i zabavna destinacija u regionu, na lojalnost posetilaca uzvraća inovativnim programom „Moj Beograd“ i pogodnostima koje kupci do sada nisu imali priliku da koriste ni u jednom domaćem tržnom centru. „Moj Beograd“ je program koji vam novac potrošen za kupovinu ili zabavu vraća nazad u vidu bodova za sledeću kupovinu i to kroz Galerija Belgrade mobilnu aplikaciju, koju možete preuzeti sa Google Play ili App Store-a.

Kako da kupujete i u isto vreme zarađujete za novu kupovinu?

Prilikom svake kupovine, odlaska u kafić ili restoran u Galeriji Belgrade ili kupljene karte za filmsku projekciju u Cineplexx-u, skenirajte račune. U delu aplikacije pod nazivom “Istorija transakcija” videćete da li je račun u obradi ili su bodovi već upisani.

Bodovi sakupljeni tokom kupovine obračunavaju se po sistemu 1 RSD=1 bod. Tako će vam, recimo, nova ešarpa plaćena 2.500 dinara doneti 2.500 bodova.

Kada sakupite minimum 25.000 bodova, u sekciji “Vaučeri” na mobilnoj aplikaciji možete odabrati ponudu prodavnice u kojoj želite da kupujete.

Sakupljenih 25.000 bodova „otključava“ vaučer u vrednosti od 500 dinara. Ukoliko ste sakupili više bodova, možete da izaberete i vaučer veće vrednosti.

Izaberite proizvod koji želite da kupite. Na kasi će vas dočekati istaknut QR. Kliknite na vaučer prodavnice, skenirajte QR kod putem aplikacije i vaš račun će biti umanjen za iznos na vaučeru. I novi račun vam donosi nove bodove. Broj bodova možete da vidite svaki put kad otvorite aplikaciju.

Kako da ostvarite još veće pogodnosti?

Veći broj bodova ne znači samo veći broj popusta, već i napredak na skali programa „Moj Beograd“, čime će vreme provedeno u Galeriji Belgrade biti uzbudljivije, a uštede još značajnije. Već sa prvim skeniranim računom dobijate status bronzanog člana. Posle sakupljenih prvih 100.000 bodova napredujete do srebrnog članstva, a sa 500.000 bodova dobijate zvanje zlatnog člana.

Bez obzira na nivo članstva, svaki put kad posetite Galeriju Belgrade, kroz aplikaciju osvajate „Ogrebi i osvoji“ srećku. Prelaskom prsta preko e-srećke, otkrivate neki od popusta ili pogodnosti poput prisustva otvaranju prodavnice ili premijeri novog filma.

- Galerija Belgrade svakog 15. u mesecu priprema poklon iznenađenja za svoje srebrne i zlatne članove – to može biti popust, poziv na ekskluzivno predstavljanje nove kolekcije, usluga stiliste ili drugi benefit koji će od kupovine načiniti nezaboravno iskustvo.

- Zlatni članovi, pored svih nabrojanih pogodnosti, jednom godišnje dobijaju i specijalni, personalizovani rođendanski poklon.

Vernost je uvek u modi, a zahvaljujući programu „Moj Beograd“, ona vam se i isplati. Vidimo se u Galeriji Belgrade!