Gloria vam poklanja!

Autor:

28.10.2020 11:20

Foto:

Foto:Vaš omiljeni magazin i ovog puta spremio vam je neverovatno iznenađenje!

Vaša zlatna jesen može da počne uz Eucerin ® novitete koji pružaju odgovor na sve tri dimenzije efikasne anti-age nege u zrelim godinama: popunjavanje dubokih bora, poboljšanje elastičnosti,  ujednačavanje tena.

Lepota više nije rezervisana samo za mladalačko doba. O tome svedoče mnoge dame za koje nikada ne biste pomislili da su već ušle u šestu deceniju. Neke od njih svetski su poznate poput Dženifer Aniston, Kejt Blanšet ili Naomi Vots. Sasvim sigurno, takve dame imate i u vašem okruženju. U svojim pedesetim i šezdesetim one izgledaju fantastično i žive maksimalno ispunjen život. Ako se nekada govorilo da su te godine “jesen života”, sada se može reći da su postale “zlatna jesen”.

Šta je tačno dovelo do ove promene?

Pre svega drugačija očekivanja i želje samih žena!

One sada znakove starenja svoje kože prihvataju kao odraz neprocenjivog iskustva i uspešno savladanih životnih izazova.

Ali, to ne znači da svojoj koži ne posvećuju pažnju potrebnu da bi bila maksimalno blistava i elastična, bore umanjene, a ten ujednačen. Zato biraju efikasnu i multifunkcionalnu negu, koja im oduzima minimum vremena, a daje maksimalne rezultate.

Najčešći znakovi starenja kože u zrelim godinama su gubitak elastičnosti, produbljivanje bora i pojava tamnih fleka na koži zbog kojih ten gubi ujednačenost i blistavost. Za ublažavanje ovih neželjenih pojava do sada je bila neophodna nega koja uključuje niz preparata. Ali, od ove jeseni to više nije tako!

Noviteti iz Eucerin ® Hyaluron-Filler+Elasticity linije: Eucerin ® Hyaluron-Filler+Elasticity 3D serum i Eucerin ® Hyaluron-Filler+Elasticity dnevna krema SPF 30, klinički i dermatološki dokazano pružaju odgovor na sve tri dimenzije efikasne anti-age nege u zrelim godinama!

Eucerin ® Hyaluron-Filler+Elasticity 3D serum prvi je anti-age serum koji istovremeno popunjava duboke bore, poboljšava elastičnost i smanjuje hiperpigmentacije na koži, sprečavajući njihovu ponovnu pojavu.

Klinički i dermatološki dokazana efikasnost Eucerin ® Hyaluron-Filler+Elasticity 3D seruma zasniva se na formulaciji koja sadrži:

- Eucerin ® patentirani Thiamidol ® Ova jedinstvena supstanca deluje u korenu problema pojave hiperpigmentacija nakoži smаnjujući proizvodnju melanina tačno na mestima gde se hiperpigmentacije pojavljuju. Na taj način obezbeđuje umanjenje fleka i sprečava njihovo ponovno

pojavljivanje.

- Eucerin ® kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca Hijaluronska kiselina dugog lanca obezbeđuje adekvatnu hidrataciju u površinskim slojevima kože i aktivno deluje na popunjavanje površinskih bora. Hijaluronska kiselina kratkog lanca, 40 puta manje molekulske mase, prodire u dublje slojeve kože gde duboke bore nastaju, obezbeđujući koži dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora.

- Arktin, prirodni sastojak izolovan iz ploda čička Arktin stimiliše obnavljanje oslabljenog vezivnog tkiva, jačajući kožu i povećavajući njenu elastičnost. Takođe, dokazano podstiče obnavljanje kolagena u ćelijama kože doprinoseći da koža dobije na gustini i usporavajući formiranje novih bora.

INFO PLUS: Ispitivanje u kome je učestvovalo 120 dama starosti između 55 i 65 godina, pokazalo je da u 100% slučajeva, nakon četiri nedelje upotrebe, Eucerin ® Hyaluron- Filler+Elasticity 3D serum poboljšava elastičnost kože, daje joj mladalački sjaj, smanjuje vidljivost fleka i čini je čvršćom i blistavijom.

Način upotrebe:

- Nanesite na očišćeno lice, pre dnevne ili noćne kreme, i blago umasirajte.
- Za maksimalne anti-age rezultate kombinujte tokom jutarnje nege sa Eucerin ® Hyaluron-Filler+Elasticity dnevnom kremom SPF 30.

Kombinacija hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, arktina i ulja gospinog trna u formulaciji Eucerin ® Hyaluron-Filler+Elasticity dnevne kreme SPF 30 umanjuje bore, nadoknađuje gubitak volumena i poboljšava elastičnost i blistavost kože.

Dodatno, SPF 30 pružiće vašoj koži adekvatnu UVA i UVB zaštitu od sunčevog zračenja prisutnog i tokom jeseni i zime, koje kao posledicu ima prevremeno starenje kože, to jest produbljivanje bora i pojavu fleka.

INFO PLUS: Tokom ispitivanja u kome je učestvovalo 120 dama starosti između 55 i 65 godina, sve dame ocenile su da je nakon četiri nedelje upotrebe Eucerin ® Hyaluron- Filler+Elasticity dnevne kreme SPF 30, njihova koža čvršća, svežija, intezivno hidrirana, a duboke bore umanjene.

Kako biste učestvovali u akciji, neophodno je da lajkujete našu stranicu na Fejsbuku i ostavite komentar ispod objave. Srećnu dobitnicu Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity 3D seruma i Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity Noćne kreme proglasićemo u petak 30. oktobra 2020. godine!