Voja Brajović važio je za velikog zavodnika, a njegov sin nadmašio je i njega! (foto)

Autor:

25.12.2020 18:00

Foto:

Foto:



71-godišnji glumac Voja Brajović u mladosti bio je izuzetno atraktivan muškarac, koji je važio za velikog zavodnika. Gde god bi se pojavio mamio je ženske uzdahe, a da popularna izreka 'krv nije voda' zaista važi, pokazao je njegov naslednik, 41-godišnji sin Vukota, za koga mnoge dame tvrde da je nadmašio i slavnog oca.

Vukota Brajović ima 41 godinu, a iako je sin jednog od naših najboljih glumaca, on sam krči svoj put ka zvezdama. Vukota je bio izuzetno uspešan u svakom poslu, a bio je producent, scenarista, model, maneken, bloger, ali se trenutno fokusirao na glumačku karijeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vukota Brajovic (@vukotabrajovic)

Činjenica da je sin proslavljenog velikana srpske kinematografije, nije mu preterano pomogla, ali ni odmogla, međutim na to je kako ističe izuzetno ponosan.

- S jedne strane postoji ta instant-prepoznatljiva prezimena, što nekim ljudima može da deluje zanimljivo. To obično bude kratkog daha, i dobro je što je tako. Na kraju dana, mi smo ono što jesmo i nikakva rodbinska veza nam ne može pomoći da se izdiferenciramo kao izuzetne individue ukoliko to prosto nismo. Važno je biti svoj i ne dopustiti da te poznato prezime definiše na bilo koji način - objasnio je Vukota svojevremeno za 24sata.

Pročitajte i Voja Brajović o odlasku Milene Dravić: Njen šarm, srce, radost igre, bili su neponovljivi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vukota Brajovic (@vukotabrajovic)

Deca poznatih ličnosti oduvek su bila pod lupom javnosti, koja neretko od njih očekuju da budu podjednako uspešni i zanimljivi kao njihovi roditelji, ali Vukota smatra da im to samo stvara dodatni, nepotreban pritisak. Ne misli da iko može i treba da radi šta god poželi, a kako kaže, njegov otac je dramski umetnik, glumac i reditelj, a ne tajkun ili političar.