Najteži period u njenom životu: Jelena Gavrilović ostala bez najsnažnijeg oslonca

Autor:

24.10.2021 15:00

Foto:

Foto:

Posle smrti oca Radenka, glumica Jelena Gavrilović prolazi kroz jedan od najtežih i najtužnijih perioda u životu, svesna činjenice da je ostala bez najsnažnijeg oslonca



Glumica Jelena Gavrilović (38) prolazi kroz veoma težak period jer je izgubila jednu od najvažnijih figura u svom životu. Njen otac Radenko Gavrilović preminuo je 3. oktobra u Kliničko-bolničkom centru Dragiša Mišović u Beogradu.

- Napustio nas je moj najvoljeniji otac... Moja duša... Moja snaga. Čovek velikog srca! Uvek nasmejan i pozitivan bez obzira na okolnosti. Kad god se pogledam u ogledalo, videću tvoj lik, jer ti si moj i ja sam tvoja zauvek -  oprostila se od oca lepa glumica.

Na fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama može se jasno uočiti njena velika fizička sličnost sa tatom, kao i da je krupne, prodorne oči, po kojima je, između ostalog, i prepoznatljiva, nasledila od njega.

Jelena Jovanov

 

U poslednjem pozdravu tati Jelena je izrazila zahvalnost svim lekarima KBC Dragiša Mišović u Beogradu koji su se danonoćno borili za život njenog oca, kao i svim prijateljima koji su sve vreme uz nju od trenutka ogromnog gubitka.

- Postoje neke bitke u životu koje se ne mogu dobiti bez obzira na to koliko veliko srce imaš. Srešćemo se opet, tajko, i ja ću da ti pevam tvoju omiljenu pesmu - napisala je Jelena uz informaciju da će njen otac, inače veliki zaljubljenik u šah i član prvog tima šahovskog kluba Kolubara, počivati na gradskom groblju u Lazarevcu.

Glumica o privatnom životu nikada nije volela previše da govori za medije, pa je tako i veliku tugu prethodnih dana čuvala u sebi. Početkom ove godine rekla je da je iza nje jedan od najtežih perioda u životu. Tada je navela da je tokom 2020. godine vodila snažnu bitku za zdravlje svoje majke.

- Imala sam težak period, mama mi je bila jako bolesna. I drago mi je da se i pored svega u važnim situacijama porodica nekako održi - rekla je za Kurir Jelena, koja je ovih dana uz majku i brine o njoj jer je ostala bez svoje najveće životne ljubavi.

Pročitajte i Srce mi je potpuno slomljeno: Jelena Gavrilović van sebe od tuge

Jelena Jovanov

 

Jelena je rođena u Beogradu, ali je odrastala u Lazarevcu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Glumom i pevanjem, koje je njena druga velika profesionalna ljubav, počela je da se bavi još tokom đačkih dana, za šta je imala ogromnu podršku svojih roditelja. Da bi se posvetila glumi i izučavala je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, napustila je porodični dom u Lazarevcu, ali mu se uvek vraćala puna srca i sa osmehom, željna da ocu i majci ispriča kako je temeljno osvajala stepenik po stepenik profesionalnog uspeha.

FIOKA PUNA SENTIMENTA

Nikad nije krila da je stasavala u društvu muškaraca, deke, tate Radenka i brata Nikole koji je šest godina mlađi od nje.

- Odrastala sam uglavnom sa muškarcima, meni je baka rado umrla i odgajio me je deka, koji je otkrio moj talenat. Mislim da ne bih bila to što jesam danas da nije bilo njih, nane i deke. To su ljudi koje ću voleti dok sam živa. Roditelji su tada radili mnogo, a ja se sećam da mi je to bio najlepši deo života. Svi sistemi vrednosti koje sada poštujem i sve što jesam tada sam stekla. I dan-danas, recimo, kad jedem i ostane mi poslednji zalogaj na tanjiru, čujem mog deku kako mi kaže: “Lelice, pa nemoj. Samo još jedan zalogaj.” Mislim da to govori o tome da treba da budemo istrajni i da stvari završimo do kraja. Nema to nikakve veze sa tim jelom. Ja sam sve drage ljude kojih više nema smestila u jednu fioku i rekla: “Srešćemo se mi nekad opet” - ispričala je zvezda serije “Istine i laži” prilikom gostovanja na jednoj domaćoj televiziji.

Dalibor Danilović

 

U jednom od retkih intervjua u kojima je govorila o odnosu sa svojim roditeljima, glumica je napomenula da joj je tokom rada na karijeri najbitniji bio komentar njene mame, kao i tatina sugestija.

- Mama je baš onako brutalno iskrena. Tako da me, kad nešto nije dobro, ne štedi. To nije loše jer onda naučite da napredujete. Kada nađete način da primite kritike od svojih najdražih, to vam daje vetar u leđa da budete još bolji. Mada sam ja i jako samokritična. Često imam tremu, ali se trudim da ostanem smirena.

Komentari. (0)

Loading