Da li ste spremni: U bioskope stiže 50 nijansi mračnije

Autor:

29.12.2016 20:02

Foto:

Foto:



Da li ste spremni za novi sastanak sa gospodinom Grejem?

Premijera nastavka bestselera „Pedeset nijansi – Mračnije“ biće održana u sredu, 8. februara u bioskopima „Sinepleks Niš“, „Kragujevac Plaza“, „Delta siti“ i „TC Ušće“, sa početkom u 19.30 časova.

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u filmu Pedeset nijansi – Mračnije, drugom delu svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi sive“.

Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu.

Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

U nastavku se ponovo pojavljuju oskarovka Marša Gej Harden, Dženifer Ele, Luk Grajms, Rita Ora, Viktor Rasuk, Eloiz Mamford i Maks Martini, kojima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Bejsinger, Hju Dansi, Bela Hitkot i Erik Džonson.

Pedeset nijansi – Mračnije režirao je Džejms Foli (Strah, Kuća od karata), a producenti su ponovo Majkl de Luka, Dejna Bruneti i Markus Visidi, kao i E. L. Džejms, koja je i napisala ovaj blokbaster serijal.

Scenario je napisao Nil Lenard prema romanu E. L. Džejms.

Karte za premijeru filma Pedeset nijansi – Mračnije su već u prodaji.

Komentari. (0)

Loading