Recept

Ne verujete da je JK vrsna domaćica? Oduševila receptom koji Srbi i te kako vole

Autor:

01.03.2024 14:15

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Recept Jelene Karleuše za biftek oduševljava, pevačica je vrsna kuvarica



Svi dobro znamo da je Jelena Karleuša godinama vegetarijanac, te da, osim što ne jede namirnice životinjskog porekla, ne nosi ni garderobu od kože i krzna.

Ovakav način ishrane pop divi veoma prija, pa nikada nije bila zdravija i zgodnija, a umesto mesa i mesnih prerađevina ona je u ishranu uvela više povrća, orašastih plodova i ostale namirnice kojima nadoknađuje nedostatak vitamina i minerala.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pevačica unosi i dosta tečnosti. Flašica vode ili čaja stalno je uz nju, a da joj pomenuta ishrana izuzetno godi najbolje se vidi po njenoj energiji i odličnoj fizičkoj formi.

Ipak, na samom početku karijere muzička zvezda je izgledala i hranila se potpuno drugačije.

 Namirnice životinjskog porekla svakodnevno je koristila u pripremi, o čemu svedoči video na Jutjubu.

Za TV Pink je u svom domu pripremala omiljeni recept Jelene Karleuše za biftek sa prilogom.

Recept Jelene Karleuše za biftek sa šampinjonima pročitajte u nastavku

Sastojci:

- 4 teleće šnicle bez masnoće

- manje pakovanje putera

- srednja čaša belog vina

Pexels

 

- tri kašike vegete

- nekoliko čenova belog luka

- 400 g pečuraka

- pavlaka

Pročitajte Začinite nedeljni ručak najukusnijim i najhrskavijim pomfritom, Seka Aleksić ima recept

Priprema:

U tiganj stavite pola maslaca ili ulje. Uspite očišćen i iseckan beli luk, preko koga ćete položiti šnicle začinjene vegetom. Ako su velike za tiganj, prepolovite ih pre nego što ih stavite na vatru.

Tiganj sa teletinom stavite na zagrejanu ringlu i poklopite na dvadeset minuta. U međuvremenu dodajte vino, pa ponovo poklopite.

Pexels

 

Dok se meso krčka pripremite pečurke. Operite ih, začinite vegetom, sipajte u manju šerpu sa ostatkom putera i propržite.

Pred kraj dodajte pavlaku i ostavite na vatri još nekoliko minuta.

Komentari. (0)

Loading