Sani Armani

Na vrhuncu karijere ostavila je sve i odselila se preko okeana, kako danas izgleda i šta radi Sani Armani?

Autor:

02.02.2024 14:15

Foto: youtube printscreen

Foto: youtube printscreen

Kako danas izgleda Sani Armani mnoge zanima



Sandra Drašković bila je televizijska zvezda devedesetih godina prošlog veka kada je vodila kultnu emisiju "City klub", ali i brojne druge na televiziji Pink.

Kako danas izgleda Sani Armani? Čime se bavi, gde živi? Samo su neka od pitanja koja zanimaju mnoge njene nekadašnje obožavaoce.

printscreen youtube

 

Plavuša za kojom su mnogi pripadnici muške populacije uzdisali imala je i uspešnu manekensku karijeru, a jednom prilikom je rekla i da su joj nudili da se priključi devojkama iz grupe "Models".

Važila je za jedno od najlepših televizijskih lica u Srbiji, a posle novinarske karijere oprobala se i u tada aktuelnom rijalitiju "Veliki brat".

Kako danas izgleda Sani Armani i čime se bavi?

Sandru smo gledali i u spotu Cece Ražnatović za pesmu "Crveno", gde se u separeu mazi sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, za koga se kasnije udala i rodila mu sina Luku.

 

 

Sani Armani je početkom prošle decenije napustila Srbiju i posao voditeljke i preselila se u Ameriku sa sinom. U razgovoru za emisiju "Prvi red" otkrila je detalje o svom životu u Los Anđelesu i čime se tamo bavi.

Pročitajte Sve je napustila i otišla preko okeana: Evo čime se Sani Armani zaista bavi u Americi

- U ovom trenutku posvećena sam radu na jednoj seriji. Moj angažman obuhvata različite aspekte, uključujući marketing i savetovanje - rekla je Draškovićeva.

Iz braka sa Lazetićem ima dvadesetdvogodišnjeg sina Luku na koga je veoma ponosna.

 

 

- Luka je već veliki momak, vrlo sam ponosna. Najveći kompliment mi je da su ljudi iznenađeni da je moj sin, kako se lepo ponaša, pun je empatije za druge, kako je vaspitan - zaključila je Sani Armani.

Komentari. (0)

Loading