Seka Aleksić

Ma kakvi skupi restorani: Seka Aleksić pokazala gde se hrani, iznenadiće vas šta je na njenom meniju

Autor:

02.08.2023 16:00

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ishrana Seke Aleksić nimalo nije dijetalna, bar ne u ovom periodu, a evo kako se ona hrani...



Seka Aleksić slovi za jednu od najprizemnijih pevačica, a njena skromnost ne može da prođe nezapaženo.

Nije tajna da je Seka potekla iz siromašne porodice, pa je možda upravo to razlog zbog kojeg je slava nije promenila.

Blic TV printscreen

 

Budući da je poznata kao vrsna kuvarica, u domu muzičke zvezde uvek se krčka nešto ukusno, te ishrana Seke Aleksić mnoge zanima.

Pročitajte Izgleda prirodno, ali... Seka Aleksić (42) priznala koje je estetske korekcije radila

Iako može sebi da priušti gotovo sve što poželi, ona nikada nije volela da se hvali životom na visokoj nozi, a svoju skromnost još jednom je demonstrirala.

Pevačica je uživala u večeri sa prijateljem i saradnikom Stanislavom Zakićem, kada je usnimila trpezu i pokazala đakonije koje su se našle na njihovom meniju.

Iako vodi računa o svom izgledu, pevačica se ne opterećuje previše kilažom, kada je u pitanju ishrana Seke Aleksić, tu nema suzdržavanja, pa ona i te kako uživa u kaloričnoj hrani.

Pročitajte Gest koji je ostavio bez teksta ceo region - Seka Aleksić na maturi sa devojčicom koja je trpela vršnjačko nasilje (foto)

- E ovako izgleda kad se jede u restoranu. A ne ona tvoja tri zalogaja. Jel lepo? – upitala je pevačica svog prijatelja koji je odgovorio:

- Pa jeste kad je sve pohovano i nezdravo.

- I deset puta jeftinije od onih tvojih restorana, i najedem se kao čovek – odgovorila je Seka i nastavila da uživa u večeri.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Аеновић

03.08.2023 07:37

А њојзино право име које је добила код хоџе је?

Vuka

04.08.2023 10:24

Samo jos da nauci cirilicu, da je ne mrzi jer je srpska cirillica najsavrsenije pismo na svetu.To je cinjenica koju su izrekli mnobi svetski strucnjaci , mnogi nam na tome zavide a mi se stidimo ,ili je mrzimo ili me ne znamo.