Petar Grašo

I on kuva i to odlično: Petar Grašo podelio recept za jelo koje njegova porodica obožava (foto)

Autor:

30.06.2023 14:00

Foto: Promo

Foto: Promo

Recept Petra Graše za jelo koje njegovi najmiliji obožavaju



U moru svakodnevnih obaveza Petar Grašo jedva nađe vremena da sebi da malo oduška. On se, kako sam ističe, najbolje opušta u kuhinji dok sprema razne đakonije koje njegovi najmiliji obožavaju. 

ATA Images

 

Ovoga puta, pevač je odlučio da sa pratiocima podeli recept za brancin koji sprema sa rukolom i paradajzom. Ovo jelo se najčešće petkom nalazi na njegovom meniju. 

Pročitajte Dugo smo je čekali... Petar Grašo oduševio vestima, ovo je veliki dan!

- Uz malu pauzu između koncerata najbolje se opuštam u kuhinji, to već dobro znate. Petkom je na mom tanjiru neizostavna riba, a danas ću spremati brancin sa rukolom i paradajzom - poručio je on.

Recept Petra Graše jednostavan je za pripremu

Priprema je veoma jednostavna - rukolu operite, procedite i stavite na tanjir za posluživanje. Po njoj rasporedite paradajz presečen na pola, a filete brancina isecite tako da dobijete veće komade.

Tiganj ugrejte na srednjoj temperaturi i dodajte nekoliko kapi ulja, pa potom filete brancina stavite na ugrejan tiganj i pecite dok se dobro ne ispeku.

Pročitajte Za nedeljni ručak, posebne prilike ili svaki dan: Pileći ražnjići iz rerne

Smanjite vatru, okrenite ribu i pecite još oko 2 minuta. Ribu posolite i sklonite sa vatre.

U staklenu činiju stavite aceto balsamico, maslinovo ulje, morsku so i bosiljak. Dobro protresite da se sastojci pomešaju i prelijte preko salate. Po salati rasporedite brancine. Uživajte!

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading