Mina Gligorić: Od majke sam dobila najbolji savet za lepotu

Autor: Maja Gašić

15.06.2018 14:00

Foto:Operska pevačica (24) ima masnu kožu koja je sklona alergiji na sunce pa joj u ovom periodu poklanja posebnu pažnju, farba se bar jednom mesečno, najčešće ističe usne, i to mat ruževima, a godinama je verna istom parfemu

Koža

Moja koža je masna, u letnjem periodu sklona alergiji na sunce, pa je krema Photoderm Akn Mat idealna za mene jer sadrži zaštitni faktor, a reguliše i kvalitet sebuma. Ipak, smatram da unošenje dva litra vode u organizam dnevno najviše doprinosi svežini lica.

Savet

Od majke sam dobila najbolji savet za lepotu: “(P)ostajemo lepi kada negujemo naše unutrašnje biće. Svaka žena mora biti negovana i spolja i iznutra, ali istinski sija samo kada voli sebe, kada je srećna i duhovno ispunjena”.

Šminka

Rado se sama šminkam. Tajne šminkanja otkrile su mi sestre koje su profesionalni šminkeri, i uvek su spremne da mi pomognu za važne nastupe i specijalne prilike. Najčešće ističem usne. Volim mat ruževe u različitim bojama. Trenutno koristim Aurine mat sjajeve.

Kosa

Imam dosta sedih pa se obavezno farbam jednom mesečno, ali s obzirom na to da mi je kosa “poslušna” i uvek ravna, ne zahteva mnogo svakodnevne nege. Koristim najjednostavnija ulja: arganovo ili orahovo.

Transformacija

Ne vidim sebe kao plavušu, tako da ne bih napravila drastičnu promenu u boji kose. Nisam sklona velikim transformacijama privatno, ali pamtim svoju reakciju kada sam prvi put bila profesionalno našminkana.

Mirisi

Osam godina sam verna parfemu Versace Crystal noir.

Vežbanje

Ne prija mi boravak u teretani. Džogiram i trudim se da pešačim kad god mogu. Fizička kondicija i dobar san su važni za svakog profesionalnog pevača.

Ishrana

Meso ili jaja su obavezan deo mog obroka. Nikada nisam imala problema sa viškom kilograma, naprotiv, trebalo bi da dobijem nekoliko kilograma, tada bi mi figura bila idealna. Ne vodim računa o kalorijama, veliki sam gurman i trudim se da se raznovrsno hranim.

Maja Gašić

Autor