Berguzar Korel

Crna, duga kosa otišla je u zaborav, ovo je nova Berguzar Korel (foto)

Autor:

12.04.2024 10:19

Foto: Photo by S. Alemdar/Getty Images via Guliver

Foto: Photo by S. Alemdar/Getty Images via Guliver

Izgled Berguzar Korel mnoge je iznenadio, šta vi kažete?Prvom velikom ulogom Šeherezade u seriji "1001 noć" Berguzar Korel pobrala je simpatije publike širom sveta.

Njena ljubavna priča sa malih ekrana preneta je i u realni život, pa tako živi bajku sa kolegom Halitom Ergenčem već 15 godina, ali se za to vreme izgled Berguzar Korel dosta menjao, te je danas niko ne bi prepoznao.

Profimedia

 

Glumica obožava da eksperimentiše frizurom i bojom kose, pa je tako bila i crvenokosa i crnokosa, a sada je odlučila da je vreme za potpunu transformaciju.

Naime, najnovije fotografije koje su osvanule na njenom Instagramu tome govore u prilog, jer je lepa Šeherezada sada prešla u klub plavuša.

Izgled Berguzar Korel naišao je na različite komentare

Osim što je promenila boju kose, ošišala se, pa sada ima pravu "mušku" frizuru koja joj uz novu nijansu savršeno pristaje.

 

 

Inače, dramska umetnica sada radi na novom projektu, u pitanju je nova kriminalistička serija "Dilemma" u kojoj tumači glavnu junakinju.

Pročitajte Ima 40 godina i troje dece, a savršenu liniju - Dijeta Berguzar Korel čini čuda

Da li je novi izgled Berguzar Korel potreban za snimanje ili je njena želja bila da napravi potpunu transformaciju, vreme će pokazati.

Jedno je sigurno, kakvu god frizuru i boju kose da ima, ona je prelepa.

Komentari. (0)

Loading