Anđelka Stević Žugić

Anđelka podlegla trendovima, korekcija na licu pokrenula komentare: Zašto je to uradila?

Autor:

05.04.2024 11:18

Foto: A.H./ATAImages

Foto: A.H./ATAImages

Izgled Anđelke Stević Žugić uvek se komentariše u superlativu, a sada se odlučila za baš hrabar korak



Ovih dana ne prestaje da se piše o uspehu koji je već sa prvim izvođenjem nove predstave „Šta me opet snađe” doživela Anđelka Stević Žugić.

Pozorišta su puna širom naše zemlje, publika je ispraća uz ovacije i višeminutne aplauze, a ko je video njenu nedavnu objavu na Instagramu zapitao se kakvu je to promenu doživeo izgled Anđelke Stević Žugić?

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako je svako primetio da je glumica načinila neku promenu na licu, u prvi mah nismo mogli da prepoznamo šta je to u pitanju.

Kada smo se dobro zagledali, videli smo da je i Anđelka, kao i druge poznate dame, podlegla trendu i uradila takozvane puder obrve.

Izgled Anđelke Stević Žugić nikada lepši

Kako je svetle puti, dramska umetnica odlučila se da ne potamni obrve, već da senčenje uradi upravo u nijansi svojih prirodnih obrva, što se pokazalo kao pun pogodak.

instagram/andjelkap

 

Ovom malom transformacijom izgled Anđelke Stević Žugić je osvežen, a na račun promene dobijala je samo pozitivne kritike i komplimente.

Pročitajte Ovako je Anđelka vratila devojačku kilažu posle porođaja, bez dijeta i treninga, ništa lakše

Glumica je primer da je dobra organizacija ključ uspeha, pa tako pored male bebe, nove monodrame, ona nalazi vremena da se posveti sebi i svom izgledu, što je za svaku pohvalu.

Bravo, Anđelka!

Komentari. (2)

Loading
Jednostavno je

05.04.2024 12:05

Zaljubljena je. Svaka zaljubljena osoba se prolepša.

Spasenija

05.04.2024 16:16

Bolje,da je operisala orlovi nos..nego filteri i botoksi i ostala plastika...ali na kraju krajeva mislila sam da ima MOZAK,jer samo mozgaluca ne radi ovakve gluposti.. ali psihološka nesigurnost je opasna...