Jelena Karleuša

Verna mu je godinama: Jelena Karleuša ne može bez njega, ni Ceca mu nije odolela (foto)

Autor:

24.01.2024 15:01

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Omiljeni parfem Jelene Karleuše obožava i Ceca...Omiljeni parfem Jelene Karleuše odaje počast lepoti, ženstvenosti i eleganciji. Savršeno ide uz prirodni šarm i ostavlja snažan utisak. 

Miša Obradović/Miloš Nadaždin

 

Omiljeni parfem Jelene Karleuše predivno miriše. Gornja nota sačinjena je od narandže, bergamota i grejpfruta, srednja od jasmina, ruže i irisa, dok neodoljivu baznu notu čine pačuli, vanila i beli mošus.

Pročitajte Zdravlje Jelene Karleuše narušeno, odbija lekare, bolovi su nepodnošljivi

U pitanju je naravno Chanel Coco Mademoiselle koji je predstavljen 2001. godine kao moderna interpretacija klasičnog Chanel mirisa.

Kreirao ga je legendarni parfimer Žak Polž, pronašavši inspiraciju u Koko Šanel, ikoni stila i nezavisnosti.

- Obožavam jake i postojane parfeme koji mirišu na senzualnu i zavodljivu ženu. Chanel parfemi su oduvek bili moj izbor. Trenutno koristim Coco Mademoiselle - rekla je jednom prilikom Karleuša, a prenosi still.

Omiljeni parfem Jelene Karleuše izuzetno se dopada i njenoj koleginici Ceci Ražnatović sa kojom godinama nije u dobrim odnosima. 

Pročitajte Bolnu tajnu Ceca je dugo čuvala, otvorila dušu - Imala sam samo 22 godine

- Iako sam do sada lansirala dva parfema, omiljeni su mi oni kuće Chanel. Najčešće stavljam Coco Mademoiselle - otkrila je pevačica pre nekoliko godina za domaće medije.

Komentari. (0)

Loading