Parfem

Košta oko 100 evra: Da li verujete da na ovo miriše parfem Vladimira Putina

Autor:

06.06.2023 19:30

Foto: Photo by Marianna Massey/Getty Images for USOC

Foto: Photo by Marianna Massey/Getty Images for USOC

Parfem Vladimira Putina otkako se pojavio privlači veliku pažnju javnostiPored uobičajenih majica i drugih stvari na koje se stavlja njrgov lik, ruski predsednik Vladimir Putin dobio je i parfem koji je inspirisan njegovom ličnošću.

Naime, parfem u varijanti i za muškarce i za žene, lansiran je u seriji "Lideri broj 1", a na ambalaži je silueta Putinovog lika i grba Rusije.

Međutim, portparol Kremlja Dimitrij Peskov izjavio je da Vladimir Putin i njegova administracija nisu odobrili upotrebu imena predsednika Rusije u komercijalne svrhe.

Pročitajte Neverovatno, ali istinito - Ovo je žena koje se Putin plaši (foto)

Prva serija parfema izdata je 2015. godine i prodaje se u moskovskoj robnoj kući GUM, sa ograničenom količinom od 2.000 bočica.

Upućeni kažu da ovaj parfem, delo Vladislava Rekunova, parfimera iz Belorusije, ima topao i teksturni miris, dok je u isto vreme nežan i veoma snažan.

Prvo, pojavljuje se nagoveštaj citrusa, da bi se potom kedrove note hrabro izborile za dominaciju, dok ih sledi dašak mošusa. Odaje i nagoveštaje limuna, borovnice i zimskih šišarki, piše Luxlife.

Pročitajte Ni Šanel ni Guči - Ovo je omiljeni parfem Jelene Đoković, kritike ne prestaju

Nazvan "Leaders Number One", parfem je predstavljen je u crnoj staklenoj bočici sa slikom profila Vladimira Putina.

Cena mu je oko 100 evra. 

Da li biste probali parfem inspirisan Vladimirom Putinom?

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading