Mirka Vasiljević

Bravo za hrabrost! Mirka Vasiljević zablistala u provodu bez trunke šminke (foto)

Autor:

16.11.2023 17:57

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izgled Mirke Vasiljević ne prestaje da se komentariše u superlativu



Mirka Vasiljević veoma mlada uplovila je u glumačke vode, pa su scenska šminka i sređivanja postali deo njene svakodnevice još u tinejdžerskom dobu.

Sada, kada je mama četvoro dece, trudi se da se svaki slobodan trenutak odmara i uživa, pa su se mnogi iznenadili kada su je ugledali u centru Beograda u potpuno prirodnom izdanju.

Izgled Mirke Vasiljević oduševio je posebno dame koje su joj aplaudirale na hrabrosti da se gotovo bez trunke šminke pojavi na jednom događaju.

Ata Images

 

Glumica se sa nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem i njihovom decom nedavno vratila u rodni Beograd s obzirom na to da je bivši fudbaler sada jedan od trenera u fudbalskom klubu „Crvena zvezda”.

Mirka nije krila koliko je srećna što su se vratili kući, ali i što ima pomoć baka i deke kada je reč o čuvanju četvoro dece. Uvek ima ko da joj priskoči u pomoć kada ona ima poslovne obaveze ili jednostavno želi svoje vreme.

Izgled Mirke Vasiljević nikada nije bio negativno komentarisan, naprotiv...

Tako je pre nekoliko dana glumica uživala u koncertu Nine Badrić u srpskoj prestonici, a znatiželjni paparaci uslikali su je u do sada neviđenom izdanju.

Ata Images

 

Naime, izgled Mirke Vasiljević bio je potpuno prirodan, šminku gotovo da nije imala na licu koje je krasio široki, prepoznatljiv osmeh.

Pročitajte Mirka izašla u provod bez supruga u nikad vatrenijem izdanju, pa progovorila o braku - Što je stariji...

U crnom stajlingukojim su dominirali "oversized" kaput, kao i zanimljive čizme, dramska umetnica pokupila je poglede prisutnih.

Kosu je pustila da joj pada preko ramena, dok se na njenom licu mogla videti tek svedena maskara. 

Ata Images

 

Još jednom smo mogli da se uverimo koliko je Mirka Vasiljević prirodno lepa, a dodatno ju je te večeri činio lepšom osmeh koji cele večeri nije skidala s lica.

Komentari. (0)

Loading