Verica Rakočević

Zli jezici zaprepašćeni: Verica Rakočević (75) u minijaturnom bikiniju

Autor:

13.07.2023 16:00

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Verica Rakočević u kupaćem kostimu izgleda fenomenalno, uverite se i samiModna kreatorka Verica Rakočević svoje godine ponosno nosi.

Ona je žena koja se neguje i veoma vodi brigu o sebi, pa zato kada dođe sezona odmora bez kompleksa može da prošeta plažom.

Mirko Tabašević

 

Vrele julske dane kreatorka provodi sa svojim izabranikom Veljkom Kuzmančevićem na jednoj egzotičnoj destinaciji, odakle su se oboje pohvalili prelepim kadrovima.

Pročitajte Mlađa je od Verice dve godine - Ovo je majka Veljka Kuzmančevića (foto)

Brojne dame na Veljkovom Instagram nalogu nisu krile oduševljenje njegovim zgodnim telom, ali je više pažnje ipak privukla njegova lepša polovina koja je znatno starija od njega.

Naime, dok se kreatorka opuštala na peščanoj plaži, trenutak je zabeležio njen suprug, pa je Verica Rakočević u kupaćem kostimu apsolutno oduševila pratioce.

Pročitajte Sestra me pita kako sam uopšte živa... Verica Rakočević prošla golgotu, retko ko bi izdržao

Ona je odabrala moderan kupaći u dve boje, i pokazala zategnuto telo koje nipošto ne odaje godine, što je mnoge zaprepastilo.

Instagram

 

"Prelepo izgledate", "Vau, svaka čast", "Da li me oči varaju, ovo je neralno", pisali su joj pratioci, što ne čudi budući da mnoge upola mlađe žene ne izgledaju tako dobro kao Verica Rakočević u kupaćem.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading