Ivana Mihić

Nikada viđena fotografija Ivane Mihić iz mladosti: Promena je ogromna

Autor:

12.07.2023 17:57

Foto: Miladin Šormaz

Foto: Miladin Šormaz

Fotografija Ivane Mihić koju do sada niste imali prilike da vidite...Početkom devedesetih godina, glumica Ivana Mihić bila je poznata po svojoj lepoti.

Ovu zgodnu plavušu publika je uživala da je gleda u domaćim filmovima i serijama, ali već neko vreme nismo imali prilike da je vidimo na malim ekranima.

ivanamihic.com

 

Međutim, glumica se prisetila jednog davnog letovanja, pa je sa svojim pratiocima podelila prelepu uspomenu, a fotografija Ivane Mihić privukla je dosta pažnje.

Pročitajte Javni život je više ne zanima, Vera Čukić nakon što je ostala udovica ovde provodi vreme

Naime, novim generacijama možda nije poznato da je glumica prirodno brineta, a slika koju je podelila je iz perioda rane mladosti dok još nije postala plavuša.

"Prijatelji dragi, da li ovog leta idete na more? Ili će vas ugostiti neke banje, sela, planine?..

A možda i sva ta mesta pomalo?! Iskreno se nadam da niko neće odmor provesti u zatvorenom prostoru ili okružen afaltom i betonom“, napisala je glumica koja se setila lepog perioda na moru.

Pročitajte Utehu pronašla u manastiru - Ivana Mihić otvorila dušu, želela sam da rodim

Fotografija Ivane Mihić iz mladosti, mnogi su rekli, dokaz je da joj je prirodna boja kosa i te kako lepo stajala, a budući da je od tada prošlo dosta vremena nije ni čudo što danas glumica izgleda dosta drugačije.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading