Ivana Mihić

Utehu pronašla u manastiru: Ivana Mihić otvorila dušu, želela sam da rodim

Autor:

11.03.2023 20:00

Foto:

Foto:

Majčinstvo Ivane Mihić ostalo je njena neostvarena želja, ali ipak o usvajanju deteta nije razmišljala



Ivana Mihić (53) poznata je kao neko ko retko govori o privatnom životu, posebno poslednjih godina otkako se povukla iz javnosti. Glumica je svoj mir pronašla u kući u Surčinu gde uživa u prirodi i gajenju voća i povrća. 

Pročitajte Ivana Mihić - U Parizu mi se ispunila želja iz detinjstva

ivanamihic.com

 

- Živim u kući u prirodi.Bavim se tekućim dnevnim poslovima i pokušavam da zasnujem zdravo poljoprivredno gazdinstvo. I to učim u hodu, ali pošto imam nekoliko istinski dobrih prijatelja koji se u to razumeju, sve je lakše – ispričala je svojevremeno Ivana za „TV Ekran“.

Pročitajte Najslađa je mamina kuhinja - Ivana Mihić podelila recept za Verin kolač

Instagram

 

"Naše neprskano povrće i voće podrška je trudu da se zdravije hranimo. Zemlja na našem placu po kvalitetu je pete kategorije, što je za gajenje povrća loša startna pozicija. Ima gline pa je teško i okopavati i pleviti. I pored tih prepreka uspevamo da odgajimo nekoliko kultura. Pomoć komšija i prijatelja poljoprivrednika od velikog je značaja. Tako smo na primer uspeli da nabavimo stajsko ovčije đubrivo, da instaliramo zalivanje 'kap po kap'", napisala je Ivana na društvenim mrežama.

Pročitajte Ljubav se u pogledu ne može sakriti - U zagrljaju ovog glumca Ivana Mihić blista, njihov brak mnogi su priželjkivali

 

 

O svojim ljubavima glumica nikada nije govorila za medije, ali je jednom prilikom priznala da žali što se nije ostvarila u ulozi majke, iako usvajanje deteta nije razmatrala kao opciju.

- Nisam razmišljala da usvojim dete, želela sam da rodim svoje dete. Svakako, izuzetno poštujem ljude koji se odluče na takav odgovoran i human potez – istakla je Mihićeva svojevremeno.

Pročitajte Mesto mira, spokoja i vere - Ivana Mihić sreću pronašla u manastiru, punog srca saopštila lepe vesti FOTO

Arhiva Hello!

 

Ivanin otac, čuveni scenarista Gordan Mihić, sahranjen je na groblju manastira Rajinovac nadomak Grocke gde Ivana i njena majka Vera Čukić često odlaze. 

- Moja majka Vera Čukić i ja u poslednje tri godine veoma često dolazimo u Rajinovac. Anhimandrit Serafim, koji nam se našao kao podrška u vremenu kad smo ostale bez našeg Gordana, za ove tri godine postao je i naš bliski prijatelj – ispričala je glumica prošle godine u intervjuu za Politiku.

Pročitajte Ivana Mihić vredna domaćica - Sa mamom ovako spremam zimnicu svake godine

Instagram

 

Vremenom je Ivana postala volonter manastira, budući da je sa sveštenicima često razgovarala kako može da im pomogne.

- Kako sam se bavila filmskom produkcijom i još nizom organizacionih poslova, stekla sam kontakte koji su mogli da pomognu igumanu Serafimu – objasnila je glumica tada.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
bole

15.03.2023 11:45

Od Boga grehota za ovako lepu i dobru dušu.