Iva Štrljić o planovima za majčinstvo

Autor: Gloria.rs

12.01.2022 10:30

Foto: Jakov Simović/Gloria

Foto: Jakov Simović/Gloria

Glumica Iva Štrljić govorila je o ulozi majke i svojim planovima na tom poljuPopularna glumica Iva Štrljić (44) otkrila je da ne zna da li će se u bliskoj budućnosti ostvariti kao majka i da ne oseća pritisak po tom pitanju.

- Ne treba svako da ima svoju porodicu, mislim da svako treba da izrežira svoj život onako kako on želi", rekla je glumica koja smatra da je život nepredvidiv.

Pročitatje i Svojim kolegama želim uspeh - Iva Štrljić neće više biti u ulozi Dijane Erski, a evo šta je razlog

Instagram

 

- Ne znam da li ću u bliskoj budućnosti imati dete, ne razmišljam na ustaljeni balkanski način da se nešto mora - rekla je Iva i dodala:

- U životu je sve moguće da se dogodi, decu jako volim i imam divan odnos prema deci svojih bliskih prijatelja. Kada bih imala dete, želela bih da ono odrasta u zdravoj porodici u kojoj će osetiti sigurnost i sa jedne i sa druge strane - iskrena je glumica, koja smatra da je najveće umeće voleti.

Pročitajte i Saveti i "sređivanje" uloga - Iva Štrljić o odnosu sa poznatim glumcem

Jakov Simović/Gloria

 

- Mogu da volim decu iz prvog braka kao da su moja najrođenija, imam čistu emociju, jer sam takav čovek. U životu je najvažnije umeti voleti, sve drugo nije važno - poručila je Iva Štrljić, prenosi Mondo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading