Tabu tema za Ivu Štrljić: Pričati o seksu je nepristojno

Autor:

04.12.2021 16:30

Foto:

Foto:

Iva Štrljić iznela je kontroverzno viđenje na temu seksa



Iako je u 21. veku seks sve samo ne tabu tema, glumica Iva Štrljić se duboko ne bi složila sa tom konstatacijom.

Možda je, kako kaže, za to zaslužno njeno vaspitanje, a možda su po sredi neki drugi uzroci, ali u svakom slučaju glumica o ovoj aktivnosti ne govori javno, pa čak ni sa prijateljicama.

Pročitajte i Zaplesala oko šipke - Evo čime se Iva Štrljić zanima

Iva je bila gost jedne emisije u kojoj je voditeljka htela da razgovara o ženstvenosti i seksualnosti, te je Iva u početku bila vrlo rečita i čak iznela ključne faktore.

- Najvažniji začin za ženstvenost i seksualnost je otmenost i osećaj mere -  rekla je glumica u emisiji "Glas duše".

Kada je voditeljka Marija Milenković, inače psihoterapeut, pokušala da proširi temu začinivši je pitanjem o seksu, Štrljić se ogradila objasnivši podrobno zašto ona smatra nepristojnom bilo kakvu priču na tu temu.

Ona je prvo podsetila da je po pitanju odabira svog partnera oduvek bila tajnovita, te da se o tome ništa nije moglo čuti o javnosti, a čak i razgovor sa prijateljima o emotivnim odnosima smatra degradirajućim za taj odnos.

Pročitajte i Ne biste je nikada prepoznali - Iva Štrljić objavila fotografiju iz školskih dana

Ata Images

 

Iva je potom dodala da joj je priča o vođenju ljubavi tek nezamisliva.

- Meni je nezamislivo da neko bilo kakav detalj tolike intime iznese pred bilo kim - kaže glumica, a na voditeljkino pitanje da li je razmišljala o tome zašto se u tim temama oseća nelagodno, zašto joj je toliko odbojno da priča o seksu i da li je to možda sputava da se u potpunosti izrazi, ona je odgovorila:

- Ja mislim da je to nepristojno, eto! I vrlo se neugodno osećam kada u mom društvu neko o tome počne da priča -  rekla je Iva Štrljić i dodala da nema poverenja u drugarice koje pričaju o dugodovštinama iz spavaće sobe, jer smatra da ga nisu vredne.

Ona je potom dodala da osobe koje pričaju o seksu ne poštuju sebe, te zaključuje da ni nju ne bi poštovali.

Glumica je rekla da je ni šale inspirisane seksom ne zanimaju, te da se na njih nikada ne smeje.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading