Potresna ispovest Bojana Marovića: Otac je izvršio samoubistvo

Autor: Gloria.rs

26.11.2021 18:00

Foto: Kec na jedanaest printscreen

Foto: Kec na jedanaest printscreen

Pevač Bojan Marović je kao veoma mlad stekao veliku popularnost, te je nakon pobede na "Sunčanim skalama" postao jedan od omiljenih izvođača u regionuUprkos sjajnoj karijeri, Bojana Marovića od 16. godine prati senka, o kojoj je sada javno progovorio. Naime, pevačev otac, Darko, oduzeo je sebi život, a Bojan se ni danas sa tim nije pomirio.

Pročitajte i Bojan Marović se prisetio početka karijere - Kući sam odlazio nesrećan, bio sam gladan!

- Nisam stigao nikad da mu kažem toliko stvari koje bih mu rekao. Mislio sam da ćemo biti jako matori kad budemo pričali o svemu. Mene su moji roditelji dobili jako mladi, tako da kad sam ostao bez oca nisam izgubio samo tatu, već i prijatelja - započeo je Bojan sa suzama u očima te pojasnio šta se zapravo dogodilo kobnog dana:

- Moj otac se ubio. To je bio trenutak, to nije bilo planirano. Ali, ja znam da on to nije hteo, to je prosto bio trenutak slabosti. Svi ih imamo, kad ti je muka od svega. Kad sam ga sahranjivao i spuštao u zemlju tada je otišlo pola mene. Nikad se nisam oporavio od toga. Laž je da vreme leči rane. Ne leči, samo to stavi negde tamo. Mnogo puta sam dolazio na njegov grob i pričao šta me muči. U početku se jesam pitao zašto i kako je došlo do toga da sebi oduzme život, ali kako godine idu shvatiš to je tako moralo biti. Neko bi krivio boga, ali nema veze on sa tim, to je samo tvoja odluka. Ništa nije ukazivalo da bi mogao da digne ruku na sebe, nikada. Zato je i bio grom iz vedra neba kada se to dogodilo, a zamisli samo kako boli nakon toga. Bio sam malo ljut neko vreme, jer sam smatrao da je trebalo da bude uz mene, ali sam mu oprostio sve.

Pročitajte i Pevač Bojan Marović otkrio bez koga ne može - Ona je za mene vazduh!

Pevač je istakao da mu je najteži trenutak bio kada je pobedio na “Sunčanim skalama”, ali njegov otac nije mogao to da vidi.

- Na festivalu sam zaplakao ne zato što sam pobedio ili dobio nagradu, već što sam video prazno mesto pored majke i kume. To me je razvalilo. Sišao sam do majke i plakao kao nikad u životu. Samo sam joj rekao: “vodi me odavde, ovo nije za mene”. I dalje to mislim, muzika jeste to je jedno, ali šoubiznis nije. Ne mogu da budem gad i nevaspitan, drugačije sam baždaren. Moja životna borba tek tada počinje, sa 18 godina. Morao sam da preuzem ulogu oca i da se borim sa svim nepravdama koje su me zadesile. Ali sam u međuvremenu shvatio da je život velika borba i da ne možeš drugačije nego da se boriš. Od oca sam naučio da se gard nikad ne spušta, jer je život takav. Moraš da pokažeš bradu, da ustaneš i ideš daje - istakao je pevač u emisiji “Preživeli” na K1.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading