Pevač Bojan Marović otkrio bez koga ne može: Ona je za mene vazduh!

Autor:

15.12.2020 12:20

Foto:

Foto:



Poznati pevač Bojan Marović trenutno je u svojoj rodnoj Podgorici i na šaljiv način sa gledaocima televizije K1 podelio je kako izgleda život u prestonici Crne Gore.

- Čim dođe zima ja bežim ovde, jer ne podnosim minus. Moja porodica ima kuću na planini i verujte da nikada zimi u nju nisam kročio. U Podgorici je stanje takvo da izgleda kao da smo svi posvađani. Sedimo na udaljenosti od dva metra i ako se neko slučajno približi, odmah se popreko gleda. Verujte mi da se pitam kada ću moći da se nakašljem, a da me ljudi ne pogledaju popreko. A pre nego kinem dvaput razmislim da li je to baš pametno – kazao je Marović u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji.

Pročitajte i Bojan Marović: Očeva smrt iz korena je promenila moj život

Na Boškovo i Aleksandrino pitanje ima li ljubavi i inspiracije za nove pesme, Marović je rekao:

- Ljubavi i nispiracije nikada ne fali. Pre nego sam došao, u Beogradu sam napisao novu pesmu i delom sam je snimio. Čekam da prođu praznici i nadam se da će uskoro ugledati svetlost dana. Ja bez muzike ne mogu, ona je za mene kao vazduh. Verujte da sam pre nekoliko dana sedeo u kafiću i da sam pozvao drugare s kojima se družim iz detinjstva i spontano smo napravili svirku – kazao je Marović.