Goca Tržan: Moja i Rašina borba traje deset godina, mnogi parovi kriju

Autor: Gloria.rs

21.11.2021 20:00

Foto: Andreja Damnjanović

Foto: Andreja Damnjanović

Pevačica Goca Tržan i njen surpug Raša Novaković već deset godina vode mukotrpnu borbu za potomstvoGoca Tržan je otvoreno govorila o procesu vantelesne opolodnje.

- Mnogi parovi ne žele da otkriju ni svojim familijama da idu na vantelesnu oplodnju, jer kod nas na Balkanu postoji jedan primitivan stavda ljudi koji ne mogu prirodno da začnu da su to ili manje muškarci ili žene, da manje vrede kao ljudska bića – rekla je Goca za K1 televiziju.

Pročitajte i Problemi u raju - Goca otkrila tamnu stranu odnosa sa Rašom

Instagram, Printscreen K1

 

Goca je podelila svoje iskustvo na klinikama.

- U čekaonicama su pored mene uvek bili skrušeni ljudi. Lekari su tu da pomognu, ali nisu Bogovi. Mnogo je bitno dakroz taj proces postupate pozivitno, pa čak i ako ne uspe ne znači da smo moj suprug i ja manje vredni kao ljudska bića, ja sam se sa tim odavno pomirila. Moja i Rašina borba za potomstvom traje od kako smo zajedno – već 10 godina.

Pevačica je otkrila kakve sve negativne komentare dobija od raznoraznih ljudi.

- Spočitavali su mi sa koliko godina sam se odlučila da ostanem trudna i rekli da treba da ćutim, da budem skromna i da će mi Bog dati dete ako je tako suđeno. E baš takav pristup prena ženama i muškarcima na ovim prostorima dovodi do toga da mnogi parovi ćute o tome – zaključila je Goca.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading