Čuvenih sedam dana: Žika Todorović i Koja kuju pakleni plan

Autor:

31.10.2021 22:05

Foto:

Foto:

Žika Todorović rado se priseti setnih moemanta iz svoje mladosti, te sa svojim obožavaocima podeli divne trenutke koje je doživeo svojevremeno.



Popularni televizijski i pozorišni glumac Srđan Žika Todorović (56) svoj Instagram profil pretvorio je u pravu malu riznicu uspomena. Svako malo popularni Žika sa svojim obožavaocima na ovoj društvenoj mreži podeli intimne momente iz mladosti, kojih se vrlo rado priseća.

Bilo je tu svačega, od avantura sa prijateljima do fotki sa roditeljima, no ovog puta Žika je otkrio da je tokom svog sedmnodnevnog odmora koji je dobio u vojsci kovao planove o nastavku svoje r'n'r karijere sa Kojom i to sve u kući njegove majke.

Pročitajte i Sliku svoju ljubim: Srđan Žika Todorović se zahvalio 'grobarima'

- Dobio sam tih čuvenih sedam dana slobodno iz vojske, polagao na akademiji i ovde Koja i ja kod moje mame dogovaramo o nastavku saradnje u Disciplini Kičme, ali sa dva kompleta bubnjeva(Kele i ja). Paradoksalno je da niko od nas nije svestan da je to početak kraja moje r'n'r karijere. Istovremeno i početak jedne druge. Jun '84 - napisao je Srđan uz ovu vintidž fotku, objasnivši svojim obožavaocima kako se zapravo ugasila njegova muzička karijera, te kako mu je taj kraj otvorio vrata novog početka.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading