Astrologija

Mesečni horoskop za jul

Autor:

01.07.2023 11:00

Foto: Photo by Boris Pavlikovsky from Pexels

Foto: Photo by Boris Pavlikovsky from Pexels

Mesečni horoskop za jul 2023. godine donosi sledeću astro prognozu



Ovan

Savesno ispunjavate svoj deo obaveza ili zvanične dogovore, ali postoje saradnici koji imaju drugačija merila vrednosti i često menjaju svoju strategiju.

Nema razloga da neko utiče na Vašu profesionalnu nesigurnost. Budite promišljeniji u vezi sa finansijskim transakcijama, nemojte dozvoliti da neko odlučuje u Vaše ime o zajedničkim ciljevima.

U ljubavnom odnosu imate raznovrsnije potrebe nego što ih partner naslućuje ili prepoznaje na osnovu Vašeg ponašanja.

Preplavljuje Vas romantično raspoloženje i priželjkujete idiličnu vezu, potrebno je da osetite zajednički vrhunac. Delujete zanosno, nemojte odustajati od svojih emotivnih namera.

Bik

Umete vrlo promišljeno i selektivno da birate određene situacije u kojima na najbolji način možete da predstavite svoje profesionalne sposobnosti.

Nalazite se u fazi kreativnog uspona, tako da često delujete snalažljivo i originalno u odnosu na svoju okolinu.

Ipak, povremeno treba da prihvatite kompromisnu varijantu. Vaša želja da dominirate na javnoj sceni ili u odnosu sa bližom okolinom, ima svoje dobre i loše strane.

Nema razloga da zaboravite na neka osnovna merila vrednosti ili na redosled stvari koje određuju Vaš intimni život. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje skoro »bledunjavo«, ako ne postoji uzajamna iskrenost.

Potrebno je da osetite zajednički impuls koji Vas emotivno zbližava i dopunjava na različite načine.

Pročitajte Najveći zavodnici zodijaka - Škorpija je neprikosnovena, ali ova tri znaka će vas iznenaditi

Blizanci

Delujete promišljeno u različitim situacijama, stalo Vam je da pridobijete nečije poverenje ili naklonost u poslovnim krugovima.

Informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju pouzdane kriterijume, ali bez velikih izazova nema ni poslovne afirmacije.

Važno je da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima. Skloni ste čestim promenama u ponašanju i raspoloženju, čini Vam se da neko indirektno »kontroliše« Vaše kretanje.

Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili priliku da ostvarite svoje ljubavne namere, ali događaji ne idu u željenom pravcu. Teško Vam je da uskladite svoj ljubavni ritam i afinitete u odnosu sa bliskom osobom.

Photo by Mark Koch on Unsplash

 

Rak

Uz dobru procenu mogućnosti i pravilan izbor saradnika možete da ostvarite svoje ciljeve na poslovnoj sceni. Ponekad morate delovati energično i ultimativno u društvu saradnika.

Nemojte dozvoliti da Vas neko zavarava pogrešnim informacijama, koje mogu da Vas navedu na loš poslovni potez. U Vašem interesu je da sačuvate dobru poslovnu i društvenu poziciju.

U svom prepoznatljivom maniru umete da osvajate simpatije na različitim stranama.

Kada ste dobro raspoloženi, imate utisak da su Vam dostupne različite privilegije i birate dominantnu ulogu pred svojim partnerom. Za promenu privlači Vas neobična avantura.

Partner ili osoba koja Vam se dopada, ne može da odoli pred Vašom pojavom i zavodljivim šarmom.

Pročitajte Osveta im se vidi u pogledu - U ovom horoskopskom znaku rađaju se najzlobniji ljudi

Lav

Delujete energično pred svojom okolinom i pokušavate da uskladite različite poslovne interese. Stalo Vam je da sačuvate dobar poslovni rejting, ali ne pristajete na nečije dodatno uslovljavanje.

Potrebno je da odredite jasniju granicu između svojih interesa i poslovnih standarda koje nameće grupa saradnika.

Ne želite previše da analizirate svoj ljubavni život, ne dopada Vam se kada Vas neko sputava ili ograničava na izbor.

Psihološki i emotivni pritisak kod Vas stvara suprotan efekat. U odnosu sa voljenom osobom postoje različite potrebe i interesovanja, ali stalo Vam je da premostite ljubavni nesklad i da ostvarite novu harmoniju.

Devica

Podstaknuti ste nečijom pričom o poslovnoj saradnji, privlači Vas ideja o novim profesionalnim mogućnostima, različitim povlasticama ili društvenom prestižu.

Vaše ideje se uklapaju u zajedničke interese, tako da Vam saradnici sa poverenjem prepuštaju »vodeću ulogu«. Na vrlo uspešan ili efikasan način, možete da završite niz poslovnih dogovora na različitim stranama.

Na Vaše samopoudanje dodatno utiču pozitivni komentari i sjajan »utisak« o kome se govori. Ponekad partner ume da poremeti Vaš emotivni ritam ili osnovno raspoloženje, ali Vi ne želite da se pomirite sa sporednom ulogom.

Na sreću, umete da se orijentišete prema kreativnim sadržajima i novim »izvorima radosti«.

Mesečni horoskop za jul za preostale znake pronađite u nastavku teksta 

Vaga

U poslovnim krugovima često vodite glavnu reč i očekujete od drugih da dosledno slede Vaše ideje. Umete da nametnete svoje mišljenje pred saradnicima i da ostvarite važnu ulogu u poslovnim pregovorima.

Zainteresovani ste za savremenija rešenja i za profesionalno usavršavanje. Blic procena mogućnosti i sposobnost dobre poslovne organizacije donosi novi uspeh.

Uživate u različitim emotivnim kontaktima ili susretima. Mnoge stvari postaju dostižne, tek kada svoje misli i osećanja podelite sa bliskom osobom.

Osećate veliki emotivni zanos i ne krijete svoje oduševljenje, godi Vam ljubavni tretman koji dobijate u društvu voljene osobe.

Škorpion

Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju dodatnu pažnju i angažovanost, ali usled različitih pritisaka većinu obaveza završavate u poslednjem trenutku.

Muči Vas finansijska neizvesnost, stalo Vam je da investirate svoje znanje i energiju u korisne ciljeve. Potrebno je da sačuvate dobar saradnički odnos kako biste ostvarili svoje poslovne vizije.

Pokušavate da promenite svoj odnos sa partnerom u skladu sa ličnim potrebama, ali imate osećaj da se neprekidno vrtite oko istih tema.

Na žalost, prati Vas loš emotivni dijalog u odnosu sa bliskom osobom. Stvari koje Vašem viđenju izgledaju jasno ili prihvatljivo, kod Vašeg partnera izazivaju neki suprotan efekat ili negodovanje.

Pročitajte Žene, oprez! Muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku se najčešće razvode

Strelac

Delujete pretenciozno i imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem važnih poslovnih ciljeva. Zbog loših poslovno-finansijskih procena, očekuje Vas privremena faza stagnacije i neke dodatne obaveze.

Ipak, sve je moguće korigovati u skladu sa ličnom motivacijom i zadatim uslovima. Zatražite nečiju intervenciju pri rešavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema.

U privatnom životu često na vrlo subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje, nema razloga da odbijate nečije ohrabrenje i prisustvo.

Ponekad se nalazite u »emotivnom uzletu« ili u svom čudesnom svetu maštarenja. Važno je da verujete u sebe ili u stvari koje Vas ispunjavaju ljubavnim zanosom i dodatnom inspiracijom.

Photo by Sean Oulashin on Unsplash

 

Jarac

Stalo Vam je da unapredite svoju poziciju i stil poslovnog izražavanja, kao i da ostvarite uspešnije rezultate. Angažovani ste na različitim stranama i sa velikim ambicijama ugovarate nove poslovne susrete.

U društvu saradnika pokušavate da se nametnete, kao osoba od autoriteta i sa originalnim stilom izražavanja. Vaša profesionalna orijentacija i dobra elokvencija garantuju uspešne rezultate.

Ponekad nije lako ostvariti emotivnu harmoniju, imate utisak da se lagano udaljavate od voljene osobe. Osećate emotivnu tenziju, ali ne želite da neko drugi rešava Vaše ljubavne dileme.

Potrebna je određena hrabrost da se stvari nazovu pravim imenom ili da se odrede prave vrednosti. Ljubavna sreća je dostižna, ukoliko verujete u mogućnost zajedničkog uticaja i prilagođavanja.

Vodolija

Napravili ste dobru poslovnu procenu, potrebno je da dokažete svoju profesionalnu umešnost u ostvarivanju nekih praktičnih ciljeva od zajedničkog interesa.

Neko pokušava da Vam skrene pažnju u pogrešnom pravcu, nemojte dozvoliti da Vas opterećuju razni komentari. Ipak, zaoštrena poslovna klima deluje vrlo podsticajno u odlučujućim situacijama.

Uporno pokušavate da se nametnete kao autoritativna ličnost pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud, vrline ili »slabosti«.

Delujete tajanstveno i stalo Vam je da uđete u nečiji ljubavni trag. Ne možete lako da odgonetnete partnerovo ponašanje i ne želite da rizikujete u emotivnom odnosu. Oslonite se na svoja osećanja.

Pročitajte Oprez! Nepovoljni dani u 2023. za svaki horoskopski znak

Ribe

Nalazite se u kreativnoj fazi izražavanja svojih poslovnih ideja, ali postoje i različite okolnosti koje ograničavaju Vas uticaj.

Događaji na poslovnoj sceni imaju promenljivi tok, veština prilagođavanja u određenim situacijama donosi najbolji efekat. Potrebno je da se orijentišete ka dugoročnijim interesima, ali i da prihvatite savremeniji trend izražavanja.

Važno je da ulivate emotivnu podršku svom partneru i da verno sledite zajedničke ideje. Voljena osoba može da ispuni Vaša očekivanja, ali prethodno morate stvoriti harmoničnu vezu.

Oslonite se na emotivne podsticaje koji Vas prate i na svoj »unutrašnji glas«. Vaše unutrašnje zadovoljstvo ili sjaj, predstavlja odraz zajedničke sreće.

Mesečni horoskop za jul preuzet sa sajta astrolook.com

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading