Astrologija

Mesečni horoskop za januar: Neće biti lako posebno pripadnicima ovih znakova

Autor:

01.01.2024 17:28

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Mesečni horoskop za januar donosi sledeću astro prognozu



Ovan

Nalazite se u kreativnoj fazi stvaralačkih mogućnosti, nudi Vam se nova prilika da ostvarite poslovno-finansijski uspeh ili napredovanje na statusnoj lestvici.

Interesantne ideje i poslovne ponude nagoveštavaju dugoročniji uspeh. Potrudite se da neko ozbiljno shvati Vaše namere i da pravilno nagradi Vaše profesionalne sposobnosti ili zasluge.

Važno je da imate dobar predosećaj, kao osnovnu vodilju u ljubavnom životu. Raspoloženi ste za novu ljubavnu romansu ili za uzbudljive događaje, koji treba da ulepšaju Vaš odnos sa voljenom osobom.

Ne krijete svoja emotivna očekivanja ili namere, želite da ostvarite svoje »tajne snove«. Na sreću, partner je u potpunosti na Vašoj strani.

 

Bik

Delujete vrlo energično i stalo Vam je da ubrzate poslovni ritam u svom okruženju. Obratite pažnju na nivo prilagođavanja u situacijama koje imaju uticaj na zajedničke interese.

Kad god Vam se ukaže dobra poslovna prilika, birate lakše ili jednostavnije rešenje. Ipak, postoje okolnosti koje ne zavise od Vaše volje ili uticaja.

Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i diskreciju u ljubavnom životu, ponekad prvi utisak ume lako da zavara. Nema razloga da se lagodno zanosite trenutnom impresijom ili prolaznim raspoloženjem.

Stvari izgledaju drugačije kada se posmatraju sa određene emotivne distance. Uskladite svoje želje i mogućnosti u odnosu na partnerovo raspoloženje.

 

Pročitajte Najveći zavodnici zodijaka - Škorpija je neprikosnovena, ali ova tri znaka će vas iznenaditi

Blizanci

Nalazite se u kreativnoj fazi izražavanja svojih poslovnih ideja, ali postoje i različite okolnosti koje ograničavaju Vas uticaj.

Događaji na poslovnoj sceni imaju promenljivi tok, veština prilagođavanja u određenim situacijama donosi najbolji efekat.

Potrebno je da se orijentišete ka dugoročnijim interesima, ali i da prihvatite savremeniji trend izražavanja. Važno je da ulivate emotivnu podršku svom partneru i da verno sledite zajedničke ideje.

Voljena osoba može da ispuni Vaša očekivanja, ali prethodno morate stvoriti harmoničnu vezu. Oslonite se na emotivne podsticaje koji Vas prate i na svoj »unutrašnji glas«.

Vaše unutrašnje zadovoljstvo ili sjaj, predstavlja odraz zajedničke sreće.

 

Photo by Danila Hamsterman on Unsplash

 
 

Rak

U poslovnim krugovima često vodite glavnu reč i očekujete od drugih da dosledno slede Vaše ideje. Umete da nametnete svoje mišljenje pred saradnicima i da ostvarite važnu ulogu u poslovnim pregovorima.

Zainteresovani ste za savremenija rešenja i za profesionalno usavršavanje. Blic procena mogućnosti i sposobnost dobre poslovne organizacije donosi novi uspeh.

Uživate u različitim emotivnim kontaktima ili susretima. Mnoge stvari postaju dostižne, tek kada svoje misli i osećanja podelite sa bliskom osobom.

Osećate veliki emotivni zanos i ne krijete svoje oduševljenje, godi Vam ljubavni tretman koji dobijate u društvu voljene osobe.


Pročitajte Osveta im se vidi u pogledu - U ovom horoskopskom znaku rađaju se najzlobniji ljudi

Lav

Ne želite da se osvrćete na različite primedbe koje dobijate, imate utisak da se nalazite za korak ispred drugih saradnika i da Vam uskoro predstoji novi uspeh.

Zbog dobrih poslovno-finansijskih procena i detaljnih planova, očekuju Vas dodatni rezultati. Važno je da sve stvari držite pod strogom kontrolom i da se konsultujete sa pouzdanim saradnicima.

Nema potrebe da naivno verujete u intimnu sreću koja dolazi iznenada. Često na subjektivan način ili na osnovu ličnih merila procenjujete partnerovo ponašanje.

Budite realni u svojim emotivnim očekivanjima pred voljenom osobom. Ponekad lične želje prevazilaze okvire realnosti ili emotivnih nadanja.

 


Devica

Preuzeli ste na sebe veliku odgovornost u različitim situacijama, sa namerom da utičete na sve važne aspekte u poslovno-finansijskim pregovorima.

Primećujete da saradnici pažljivo prate ili ocenjuju Vaše angažovanje. Ipak, Vi imate dovoljno snage da se izborite sa različitim problemima.

Dovoljno ste razumni da sačuvate svoju poslovnu poziciju i da prihvatite nečiji uticaj. U ljubavnom životu ne dolazi do promena koje priželjkujete, ali Vi ste uporni i ne odustajete lako od svojih vizija.

Ukoliko primećujete kod partnera neke »sumnjive naznake« u ponašanju, nemojte dozvoliti da stvari odu predaleko. Stalo Vam je da izrazite svoju emotivnu i zavodljivu stranu ličnosti pred bliskom osobom.

 

Mesečni horoskop za januar za preostale znake pronađite u nastavku teksta 

Vaga

Stalo Vam je da okolina prihvati nova rešenja ili savremenije ideje, koje imaju pozitivan uticaj na dalji razvoj događaja na poslovnoj sceni.

Imate ozbiljne namere i da ne dozvoljavate da Vas »ograničavaju« u bilo kom pogledu. Energičnost sa kojom završavate svoje radne obaveze okolina tumači na različite načine.

Postoje saradnici koji odobravaju Vaš uspeh, ali i oni koji osuđuju Vaš stil izražavanja. Uporno izbegavate sentimentalnu notu ili »emotivno otvaranje«, pred osobom koja želi da Vas zavede.

Bez obzira na sve »emotivne ograde« koje postavljate, na kraju ne možete da odolite pred novim izazovom. Partner dobro zna, na koji način može da »pridobije« Vašu pažnju ili da Vas šarmira.

 


Škorpion

U skladu sa svojim afinitetima birate posao za koji Vam se čini da ima najviše izgleda za uspeh i širu afirmaciju.

Potrebno je da osmislite dobar plan i da preduhitrite određene saradnike. Pravilna informisanost i dobra poslovna organizacija vodi ka uspehu, važno je da efikasno ostvarite svoje ciljeve bez suvišnih rasprava.

Preplavljeni ste različitim emocijama, ali pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite svoje želje ili osećanja u društvu bliske osobe.

Ponekad teže kontrolišete svoj zanos ili strasti, ali Vaš izraz lica dovoljno govori o onome što mislite i osećate. Ne možete da izmaknete pred nečijim interesovanjem.

 

Pročitajte Žene, oprez! Muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku se najčešće razvode

Strelac

Delujete promišljeno u različitim situacijama, stalo Vam je da pridobijete nečije poverenje ili naklonost u poslovnim krugovima.

Informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju pouzdane kriterijume, ali bez velikih izazova nema ni poslovne afirmacije.

Važno je da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima. Skloni ste čestim promenama u ponašanju i raspoloženju, čini Vam se da neko indirektno »kontroliše« Vaše kretanje.

Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili priliku da ostvarite svoje ljubavne namere, ali događaji ne idu u željenom pravcu. Teško Vam je da uskladite svoj ljubavni ritam i afinitete u odnosu sa bliskom osobom.

 

Photo by Max Titov on Unsplash

 
 

Jarac

Delujete vrlo energično u situacijama kada branite svoje poslovne ciljeve i interese, ali nemate dovoljno koncentracije da se posvetite detaljnoj analizi događaja.

Postoje različite faze mogućnosti u poslovnim pregovorima. Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme. Nepotrebna rasprava i zadržavanje na suvišnim detaljima mogu da Vas udalje od glavnih ciljeva.

Nedostaje Vam dobar uvid u stvari kojima se bavi ljubavni partner, jer svako od Vas je zaokupljen svojim interesnim sferama i planovima.

Komplimenti koje dobijate od nekog sa strane, navode Vas na pogrešna očekivanja. Na žalost, neko ne može da Vam priušti željeni vrhunac u emotivnom ili strasnom kontaktu.

 

Vodolija

Podstaknuti ste nečijom pričom o poslovnoj saradnji, privlači Vas ideja o novim profesionalnim mogućnostima, različitim povlasticama ili društvenom prestižu.

Vaše ideje se uklapaju u zajedničke interese, tako da Vam saradnici sa poverenjem prepuštaju »vodeću ulogu«. Na vrlo uspešan ili efikasan način, možete da završite niz poslovnih dogovora na različitim stranama.

Na Vaše samopoudanje dodatno utiču pozitivni komentari i sjajan »utisak« o kome se govori. Ponekad partner ume da poremeti Vaš emotivni ritam ili osnovno raspoloženje, ali Vi ne želite da se pomirite sa sporednom ulogom.

Na sreću, umete da se orijentišete prema kreativnim sadržajima i novim »izvorima radosti«.

 


Pročitajte Oprez! Nepovoljni dani u 2023. za svaki horoskopski znak

Ribe

Umete vrlo promišljeno i selektivno da birate određene situacije u kojima na najbolji način možete da predstavite svoje profesionalne sposobnosti.

Nalazite se u fazi kreativnog uspona, tako da često delujete snalažljivo i originalno u odnosu na svoju okolinu. Ipak, povremeno treba da prihvatite kompromisnu varijantu.

Vaša želja da dominirate na javnoj sceni ili u odnosu sa bližom okolinom, ima svoje dobre i loše strane.

Nema razloga da zaboravite na neka osnovna merila vrednosti ili na redosled stvari koje određuju Vaš intimni život.

U odnosu sa voljenom osobom sve postaje skoro »bledunjavo«, ako ne postoji uzajamna iskrenost. Potrebno je da osetite zajednički impuls koji Vas emotivno zbližava i dopunjava na različite načine.

 


Mesečni horoskop za januar preuzet sa sajta astrolook.com

Komentari. (0)

Loading