Oprez! Nepovoljni dani u 2023. za svaki horoskopski znak

Autor:

20.12.2022 18:00

Foto:

Foto:

Nepovoljni dani za svaki dan zodijaka su pred vama, pogledajte šta kaže horoskop za 2023. godinuKako biste spremno dočekali 2023. godinu, otkrivamo vam koji su to nepovoljni dani u godini koja samo što nije. 

Ovan

Ovnovi, očekuje vas sjajna godina. U januaru će Saturn napustiti Jarca i ući u Vodoliju. Ovo bi moglo označiti preokret u finansijskoj areni. Bilo da ste zaposleni ili imate svoje preduzeće, čekaju vas velike stvari. U svim svojim poduhvatima uživaćete u uspehu, a novac će lako ući u vaš život. Jupiter prelazi u Ovna u aprilu i to vas može učiniti duhovnijim. Međutim, tranzit Rahua kroz vašu prvu kuću počevši od 14. aprila može izazvati neke zdravstvene probleme. Pored toga, Ketu u 7. polju može uticati na vaš ljubavni i bračni život, izazvati sukobe i sporove.

Bik

Bika u 2023. čekaju dvosmislene perspektive. Saturn, koji će odrediti vašu sudbinu, ulazi u svoj znak iz 10. polja. Zbog toga je verovatno da će odloženi projekti biti završeni. Zaposleni mogu da rade uspešno, a preduzetnici mogu da procvetaju u poslovanju. Neki mogu dobiti novu poziciju. Do 21. aprila, najverovatnije ćete uspeti u finansijskom smislu, jer će vam biti obezbeđene mogućnosti za zaradu. Međutim, Jupiter će se od 22. aprila kretati kroz vašu 12. kuću, pa izbegavajte velika ulaganja, troškovi vam mogu naglo porasti. Takođe, Rahu u 12. polju će doneti ozbiljne i neočekivane probleme. On može da izazove nevolje tako što će vas navesti da radite stvari koje će oštetiti sve što ste izgradili.

Photo by Kelsey Chance on Unsplash

 

Blizanci

Ova godina će biti povoljna za vas. Kretanje Saturna u 9. polju pomoći će vam da postignete velike stvari. Prisustvo Rahua u 11. polju označava finansijski rast. Ovo ukazuje da će vas ove godine vaše finansije zadovoljiti više nego ikada. S obzirom na to, lični odnosi mogu biti problematični zbog kretanja Ketua iz 5. polja 30. oktobra. Pokušajte da se ne oslanjate previše na prijatelje. Saturn će vas naterati da shvatite da je bolje da budete sami. Mars i Venera takođe mogu da vam daju prednost. Jupiter u 10. polju doneće uspeh zaposlenima i privrednicima.

Rak

Rakovi će imati mešovitu godinu. Tranzit Rahua kroz 10. polje 12. aprila ne sluti dobro zaposlenima. Možda ćete morati da se suočite sa poteškoćama na poslu. Neki će možda odlučiti da daju otkaz. Ketu će se kretati kroz 4. polje, a to može negativno uticati na vaš duševni mir i kućnu harmoniju. Kretanje Saturna iz 8. polja može stvoriti probleme u bračnom životu. Pred privrednicima je dobra godina ispunjena mnogim mogućnostima – moći ćete da proširite svoje poslovanje. Prisustvo Saturna u 2. polju može doneti promene u vašim finansijama. Možete postati duhovno napredniji kroz kretanje Jupitera u 9. polju. U 2023. neće biti zdravstvenih problema.

Pročitajte Godišnji horoskop za 2023. godinu - Pet znakova čiji će se životi dramatično promeniti

Lav

Rahu prolazi kroz vaše 9. polje, tako da ćete 2023. godine najverovatnije otići u inostranstvo. Kretanje Ketua iz 3. kuće može vas učiniti smelijim i smelijim. Možete kreirati nove orijentire na poslu. Moguće je da ćete dobiti povišicu. Naredna godina bi mogla biti veoma srećna godina za trgovce jer njihov posao može dobro da raste. Kretanje Saturna iz 7. polja označava srećan i skladan bračni život. Sa druge strane, 9. aspekt Rahua u 5. polju ukazuje na probleme u ljubavnom životu. Kretanje Jupitera iz 8. polja može ojačati vaše finansije.

Devica

Jupiter će se kretati kroz vašu 7. kuću tako da će vaš bračni život biti srećan i miran. Vaš životni partner može biti zainteresovan za duhovnost. Ketu u 2. polju će doneti izvesnu nestabilnost u novčanom sektoru života, ali troškovi takođe mogu dramatično porasti. Investicije napravljene bez dužne pažnje mogu dovesti do gubitaka. Zdravlje će biti odlično, ali tranzit Rahua iz 8. polja 22. aprila može dovesti do nezgoda. Budite oprezni u vožnji.

Photo by engin akyurt on Unsplash

 

Vaga

Zvezde ukazuju da će oni rođeni u znaku Vage početkom nove godine možda imati priliku da kupe kuću ili automobil iz snova. Vaše blagostanje će se povećati, a sve je to zahvaljujući trudu koji ulažete dok radite. Međutim, 17. januara vaša planeta Saturn će biti vidljiva i napustiće vašu četvrtu kuću i preseliti se u petu. Ljubavni odnosi u ovom trenutku biće na ispitu: ako ostanete verni svom partneru, vaša veza će postati jača, inače postoji rizik da se raspadne.

Škorpija

Nova godina će biti povoljna za one rođene u znaku Škorpije, jer će Saturn biti u trećoj i petoj kući i ohrabriće vas da rizikujete u poslu kako biste unapredili svoj posao. Jupiter će vam omogućiti da postignete izuzetan finansijski uspeh sopstvenim naporima. Jupiter će 22. aprila biti u vašem 6. polju u konjukciji Rahua i Sunca. U ovom trenutku možete imati zdravstvene probleme, uključujući probleme sa stomakom, gojaznost, visok holesterol i povećanje bilo koje žlezde ).

Pročitajte Finansijski horoskop za 2023. godinu - Ova dva znaka preko noći će se obogatiti, neće znati šta ih je snašlo

Strelac

Naredna 2023. će biti plodna godina za Strelce. Početkom godine moći ćete da putujete i u inostranstvo i na kratke udaljenosti, a vaš trud će dovesti do uspeha u karijeri. Astralno stanje vašeg horoskopskog vladara u periodu od 28. marta do 27. aprila može vam doneti prepreke na poslu, možda ćete imati i zdravstvene probleme. U aprilu treba da budete oprezni u romantičnim vezama, jer će Jupiter ući u petu kuću sa Rahuom, a tokom ovog perioda vaše ljubavne veze mogu loše da se završe.

Jarac

Saturn će se preseliti u vašu drugu kuću i doneti dobar finansijski položaj. Vaša porodica će se proširiti, doživećete finansijsku korist, profit od kupovine i prodaje imovine, a takođe ćete uspeti da steknete zemljište ili izgradite kuću. Iako se u ovom trenutku mogu pojaviti problemi sa rođacima, vaša dobra finansijska situacija će vam omogućiti da uživate u životu. U periodu od 3. novembra do 25. decembra postoji velika verovatnoća da ćete zbog sumnje u sebe izgubiti nešto od konkurencije.

Pročitajte Kineski horoskop za 2023 - Pred nama je godina Zeca Crne Vode, evo šta čeka svaki znak

Photo by Eli Pluma on Unsplash

 

Vodolija

Početak godine će vam doneti zadovoljstvo i omogućiti vam da pronađete finansijsku stabilnost. Imaćete veze sa inostranim partnerima i dobre dugogodišnje klijente i kontakte. Biće sklopljeni novi poslovni ugovori, upoznaćete nove ljude koji će proširiti lepezu vaših mogućnosti. U vašem bliskom krugu naći će se oni koji će vam pružiti duševni mir i osloboditi emocionalnog stresa. U periodu od aprila do maja u porodici će zavladati sloga, moći će da se nabavi novi automobil, troškovi će se smanjiti, a materijalna situacija poboljšati. Radujte se, Vodolije, u novoj godini za vas nema zaista opasnih datuma!

Ribe

Početak godine biće veoma povoljan, jer će vaš zodijački vladar Jupiter biti u vašem znaku i štititi vas od svih problema. Ipak, godina u celini biće podjednako ispunjena usponima i padovima. To će vam pomoći da donesete odluke, iskoristićete svoje znanje da rešite mnoge značajne probleme. Bilo da je u pitanju karijera, lični život, roditeljstvo. Međutim, 17. januara Saturn će ući u vašu jedanaestu kuću. Tokom ovog perioda može doći do povreda nogu, bolova u stopalima, suzenja očiju i pospanosti, što dovodi do neočekivanih medicinskih troškova i problema sa radom na poslu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading