Rajli Keo

Ironija života: U trenutku kada je porodica sahranjivala Lisu Mari Prisli njena ćerka se porodila

Autor:

23.01.2023 20:26

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Ćerka Lise Mari Prisli se porodila, a najlepše vesti saopštene su baš na sahrani popularne muzičarke



Pre tačno deset dana svet je zanemeo na vest da je ćerka rokenrol legende Elvisa PrislijaLisa Mari Prisli preminula u 54. godini, nekoliko sati nakon što je doživela srčani zastoj.

Pročitajte Život obeležen tragedijama - Za Lisu Mari Prisli njegova smrt bila je najteži udarac

Getty Images

 

Lisa Mari sahranjena je na porodičnom imanju koje je stvorio njen otac, kraj rokenrola Elvis Prisli. U Grejslendu su se okupili brojni članovi porodice i prijatelji koji su se želeli posljednji put da se oproste od poznate muzičarke. Uprkos suzama, na samoj sahrani saznala se i jedna neverovatno lepa vest.

Naime, ćerka pokojne Lise Mari Prisli, Rajli Keo, porodila se i dobila naslednicu, otkrio je njen suprug Ben Smit-Petersen tokom sahrane. Par je dobio ćerku, prenose strani mediji.

Pročitajte Iznenada preminula ćerka kralja rokenrola Lisa Mari Prisli

Photo by Jon KopaloffGetty Images

 

- Hvala ti što si mi pokazala da je ljubav u životu najvažnija. Nadam se da ću voleti svoju ćerku koliko si ti mene volela. Onoliko koliko si volela sve nas - čitao je Ben pismo svoje supruge, ali nije se tu i zaustavljao.

- Hvala ti što si mi u ovom životu bila majka. Zahvalna sam što sam 33 godine provela sa tobom. Sigurna sam da sam u ovom životu izabrala najbolju majku za sebe, to znam otkad znam i za tebe. Sve pamtim, kako si me kupala kao bebu, kako si me vozila kolima i puštala mi Aretu Frenklin. Kada bih došla u tvoj krevet, grlila si me, a posle škole smo išle na sladoled. Ležala si sa mnom i s bratom dok ne zaspimo i sećam se kako si mu pevala uspavanke - napisala je novopečena mama.

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

 

"Page Six" je kasnije dobio potvrdu glasnogovornika para da su zaista nedavno dobili kćer. Kako se saznaje, djevojčica je rođena prošle godine, a njeno ime još nije otkriveno.

Ćerka Elvisa Prislija imala je buran život. Suočila se sa zavosnošću, bila na odvikavanju, imala iza sebe četiri turbulentna braka od kojih je najkontroverzniji bio sa Majklom Džeksonom, ali najveći životni udarac bio je 2020. godine kada se njen sin Bendžamin Keo ubio u 27. godini

Profimedia

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading