Lisa Mari Prisli

Iznenada: Preminula ćerka kralja rokenrola Lisa Mari Prisli

Autor:

13.01.2023 09:38

Foto: Guliver Getty Images

Foto: Guliver Getty Images

Preminula Lisa Mari Prisli prenose strani mediji



Ćerka rokenrol legende Elvisa Prislija, Lisa Mari Prisli preminula je danas u ranim jutarnjim časovima u 54. godini, nekoliko sati nakon što je doživela srčani zastoj, prenose strani mediji.

U toku jučerašnjeg dana Lisa je hitno prebačena u bolnicu u kritičnom stanju, a lekari su saopštili da je u pala u komu nakon "potpunog zastoja srca" ubrzo nakon što se žalila na bolove u stomaku, navodi TMZ.

Pročitajte Ubio se unuk Elvisa Prislija? - Tragedija u porodici kralja rokenrola

Guliver Getty Images

 

- Teška srca moram da podelim poražavajuću vest da nas je napustila moja prelepa ćerka Liza Mari - saopštila je njena majka Prisila, koja je sve vreme bila uz ćerku.

- Ona je bila najstrastvenija i najzanimljivija žena koju sam ikada poznavala. Molimo vas za privatnost dok pokušavamo da se nosimo sa ovim ogromnim gubitkom. Hvala vam na podršci i ljubavi. U ovom trenutku neće biti više izjava - navodi se dalje u saopštenju.

Pročitajte Prisila Prisli - Elvis se svesno predozirao, znao je dobro šta radi

Guliver Getty Images

Samo dva dana ranije, Lisa Mari Prisli je sa majkom prisustvovala dodeli Zlatnog globusa u Los Anđelu, gde je mladi glumac Ostin Batler osvojio nagradu za najboljeg glumca upravo za ulogu njenog oca Elvisa Prislija u istoimenom fimu.

Pročitajte Svi su začuđeni izgledom supruge Elvisa Prislija

Guliver Getty Images

 

Upućeni izvori rekli su za TMZ da je Lisu pronašla kućna pomoćnica u spavaćoj sobi potpuno umrtvljenu, te da je njen bivši suprug Dani Keo, sa kojim živi, pokušao da je reanimira dok hitna pomoć nije stigla na lice mesta.

Iza Lise Mari Prisli ostalo je troje dece - ćerke Rajli, Harper i Finli, a njen sin Bendžamin izvršio je samoubistvo u julu 2020. godine.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading