Lisa Mari Prisli

Život obeležen tragedijama: Za Lisu Mari Prisli njegova smrt bila je najteži udarac

Autor:

13.01.2023 11:03

Foto: Guliver Getty Images

Foto: Guliver Getty Images

Život Lise Mari Prisli obeležile su tragedije



Lisa Mari Prisli, američka kantautorka i ćerka Elvisa Prislija, preminula je sinoć u 54. godini od posledica srčanog zastoja, a njen život od malena obeležile su brojne  tragedije. Iako je kao ćerka rok legende imala sve što se može poželeti, provela je život ispraćajući voljene.

Pročitajte Lisa Mari Prisli bankrotirala - Elvisova ćerka proćerdala 100 miliona dolara nasledstva

Guliver Getty Images

 

Prvi put kada se suočila sa velikom tragedijom Lisa Mari Prisli je imala samo devet godina, a  te kobne noći 1977. godine pronašla je beživotno telo svog oca.

"Moj tata je mrtav! Ugušio se", vikala je devetogodišnja Lisa i odmah pozvala tadašnju Elvisovu devojku Lindu Tompson telefonom. 

- Njegovo telo je bilo u kući tri dana posle smrti i u tome je bilo nečeg veoma utešnog, iako je to čudno, izgledalo je kao da sve to što se događa nije stvarno - govorila je ona godinama kasnije.

Pročitajte Elvis Prisli, zvezda i u 21. veku - Da je živ, Kralj bi danas proslavljao 84. rođendan

Guliver Getty Images

 

Ćerka Elvisa Prislija imala je buran život. Suočila se sa zavosnošću, bila na odvikavanju, imala iza sebe četiri turbulentna braka od kojih je najkontroverzniji bio sa Majklom Džeksonom, ali najveći životni udarac bio je 2020. godine kada se njen sin Bendžamin Keo  ubio u 27. godini.

Bendžamin je veoma povučen mladić, bavio se glumom i muzikom, a bio je poznat i po velikoj fizičkoj sličnosti sa svojim dedom Elvisom.

Pročitajte Ubio se unuk Elvisa Prislija? -Tragedija u porodici kralja rokenrola

 - Suočavala sam se smrću, tugom i gubitkom od svoje 9. godine. Pošteno, imala sam toga u životu više nego bilo ko drugi i nekako sam ipak stigla do ove tačke. Ali ova smrt, smrt mog lepog, divnog sina? Najslađe i najneverovatnije biće koje sam ikada upoznala, zbog kog sam se svaki dan smatrala počašćenom što sam mu majka? Ko je bion toliko sličan svom dedi na toliko nivoa da sam se zapravo plašila? Što me je nateralo da brinem za njega više nego što je bilo prirodno? Ne. Samo ne... ne, ne, ne, ne.... Moj i život moje tri ćerke, bar onakav kakav smo znale do sada, potpuno su uništeni njegovom smrću", napisala je ranije ove godine Lisa u eseju posvećenom svom sinu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading