Miloš Biković

Kome je poznati glumac skupljao školjke na plaži

Autor:

12.09.2022 19:30

Foto:

Foto:

Letovanje Miloša Bikovića: zalasci sunca, šapmanjac i divlja plaža



Letovanje Miloša Bikovića: jedan od najtraženijih i najangažovanijih srpskih glumaca, leto provodi radno, ali i paradno, uživajući sa svojom lepšom polovinom kada god mu to poslovne obaveze dozvoljavaju. Mladi par je godinu dana u emotivnoj vezi, a Ivana Malić 25-godišnja pravnica iz Bara koja je pravo studirala u Beogradu, osvojila je srce poznatog glumca. Oni su svoju vezu jedno vreme krili od očiju javnosti, ali od zajedničkog pojavljivanja na premijeri filma "Južni vetar", svima je bilo jasno da su par. Poznati glumac je vezu sa mladom Ivanom započeo u avgustu prošle godine, nakon čega su otišli na zajedničko letovanje u Rovinj.

Instagram screenshot @ivanamalic_

 

 

Pročitajte Prezgodna i vrela: Sad je jasno zašto je glumac odabrao baš Ivanu

 

Od tada se glumac ne razdvaja od svoje lepše polovine, pa gleda da svaki trenutak iskoriste kako bi bili zajedno. Iako je tokom letnje sezone imao poslovne obaveze i angažmane, snimajući nastavak serije "Južni vetar - Ubrzanje", kao i nekoliko drugih projekata, Miloš je uz dobru organizaciju stizao da se posveti svojoj izabranici, kako bi zajedno otputovali na neku od morskih destinacija, gde će se odmoriti i napuniti baterije za sledeće poslovne angažmane. On je Ivanu početkom leta ugostio u gradu koji poznaje isto kao Beograd, u kojem živi i radi godinama unazad, pokazujući joj sve lepote Moskve. 

Instagram screenshot @ivanamalic_

 

 

Nedugo zatim je mladi par bio gost na imanju glumca i režisera Dragana Bjelogrlića u banatskom selu Baranda, gde je on okupio glumce iz filma  "Montevideo, Bog te video", koji su zajedno sa svojim partnerima i lepšim polovinama uživali u seoskoj idili, prirodi i odbojci na pesku. Par se nakon toga zaputio na egzotičnu, tropsku destinaciju Bali, u kojoj su uživali u svim čarima ovog indonežanskog ostrva, u rizortu koji je oslikavao indonežansku kulturu, degustirajući lokalne specijalitete i istražujući okolinu.

Instagram screenshot @ivanamalic_

 

 

Ivana je nedugo zatim bila kod svog izabranika u Sankt Petersburgu, a oni već nekoliko dana uživaju u još jednom tropskom raju u Indisjkom okeanu, gde provode vreme na divljoj plaži, uz zalaske sunca, šapmanjac, ali i gde poznati glumac sakuplja korale i školjke svojoj izabranici, uživajući na peščanim plažama.

Instagram screenshot @bikovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading