Miloš Biković

Romantičan i dok radi: Kome je poželeo laku noć ljubavnom porukom

Autor:

10.09.2022 17:00

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Izgled Miloša Bikovića: u novim pustolovinama, nasmejan i romantičanIzgled Miloša Bikovića: poznati glumac leto provodi radno, ali i sa svojom izabranicom Ivanom Malić sa kojom se trudi da provodi svaki slobodan trenutak. Mladi par je početkom leta zajedno boravio u Moskvi koja predstavlja drugi dom mladom glumcu, pa je tako on imao ozbiljnu ulogu lokalnog vodiča pokazujući svojoj izabranici sve lepote ruske prestonce. Obilazeći i šetajući trgovima i parkovima, pričajući joj o kulturi i arhitekturi grada u kojem u nekoliko godina unazada provodi dosta vremena snimajući nove filmske i televizijske projekte.

Instagram screenshot @bikovic

 

 

 

Pročitajte Prezgodna i vrela: Sad je jasno zašto je glumac odabrao baš Ivanu

 

Između odmora, Miloš je na svom Instagram profilu delio sa svojim pratiocima i delove radnih projekata na kojima je vredno radio tokom letnjeg perioda, pa su tako pratioci mogli da ga vide u doktorskoj uniformi, zaintrigirani o kakvom scenariju i projektu je reč. Nedugo posle toga, objavio je i fotografiju na kojoj je sa svojim kolegom Miodragom Radonjićem kome se pridružio i kolega Andrija Kuzmanović, nagoveštavajući da se snima nastavak serije "Južni vetar - Ubrzanje", čija premijera očekuje gledaoce 11. novembra sa novim situacijama, a možda i novim likovima i zapletima.

Poznat kao neko ko se druži sa kolegama, zajedno sa postavom glumaca iz filma "Montevideo, Bog te video", bio je na imanju u banatskom selu Barandi kod glumca i režisera Dragana Bjelogrlića, gde su svi zajedno uživali u seoskoj idili, prirodi, tišini i zelenilu, igrajući odbojku na pesku, zajedno sa glumcem Viktorom Savićem, Ninom Janković, Andrijom Kuzmanovićem, Aleksandrom Radojčićem ali i njegovom izabranicom od koje se ne odvaja. Pa, se tako poznati par uputio na indonežansko tropsko ostrvo Bali, gde je uživao u izlasku i zalasku sunca na plaži, šetnjama i i obilasku ostrva, otkrivajući njegove čari, kao i degustiranje gastronomskih specijaliteta.

Instagram

 

 

Poznati glumac već neko radi radi na novom projektu, pa je tako nedavnom objavom na svom Instgram profilu podelio par fotografija na kojima uživa jedreći, na plaži, ali i romantičnom objavom podelivši sliku na kojoj piše laku noć sa srcem koje se nalazi na krevetu. Da li je to romantična poruka koja je upućena njegovoj devojci Ivani, koja sa njim provodi vreme dok on snima nove projekte u Sankt Peterburgu? Za čiju vezu se misili da je ozbiljna, jer nakon godinu dana zabavljanja, glumac svim dešavanjima kako prvatnim, tako i poslovnim prisustvuje sa njegovom izabranicom. Koja je čest gost i posetilac Rusije, nezavisno kao turista ili je tu da podržava i prati svog izabranika u novim poslovnim poduhvatima.

Instagram screenshot @bikovic

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading