Miloš Biković

Buket pacijenata: Opasni frajeri u akciji

Autor:

24.07.2022 19:00

Foto:

Foto:

Izgled Miloša Bikovića: opasni momci se vraćaju na ekrane



Izgled Miloša Bikovića: rad sa kolegama i nove scene. Poznati glumac koji leto provodi na poslovnim projektima kako u Rusiji, tako i u Beogradu spremajući novu ulogu u kojoj do sada gledaoci nisu imali prilike da ga vide, a nesebično je podelio na svom Instagram profilu nekoliko fotografija koje otkrivaju o kakvoj ulozi je reč, jer je Miloš u uniformi doktora, ili dok se sa ekipom iz serije "Južni vetar" i kolegama snima kadrove za predstojeću sezonu serije koja je planirana za proleće 2023. godine.

Instagram screenshot @bikovic

 

 

Pročitajte On mu je najviše pomogao: Miloš Biković sa svojim filmskim kumom

 

Na fotografijama koje je glumac objavio vide se kadrovi sa glumcem Miodragom Radonjićem i Andrejom Kuzmanovićem u kojima vežbaju gađanje iz vatrenog oružja, što i ne čudi s’obzirom da serija prati mlade ljude koji su usled loših odluka upleteni u kriminlane radnje sa drogom. Dvojac koji je sa ostatkom ekipe zavoleo čitav region, serija i film koji su doživeli uspeh, nastavljaju da snimaju, spremajući nove obrte i priče koje će sigurno intrigirati, a koje gledaoci sa nestrpljenjem očekuju. Pa, se tako Miloš Biković i Miodrag Radonjić, zajedno sa kolegom Andrejom Kuzmanovićem ozbiljno pripremaju i rade na novim serijama i avanturma Maraša i Baće.

 

Instagram screenshot @bikovic

 

 

Glumac Miodrag Radonjić je glumio u mnogobrojnim televizijskim i filmskim ostvarenjima, dok je široj javnosti poznat baš po ulozi Baće u seriji i filmu "Južni vetar", kao i ulozi Zorana Janketića u seriji "Ubice moga oca", kao i ulogama u filmovima "Balkanska Međa" i "Hotel Beograd". U planu je snimanje filma "Caprio" i "Južni vetra 2" u kojima je planirano da on ima uloge. Sa kolegom Milošem Bikovićem je 2016. godine osnovao preducentsku kuću Archangels studios.

 

Instagram screenshot @bikovic

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading