Miloš Biković

Slavni glumac u bolnici: Ovo je iznenađenje za sve

Autor: Gloria.rs

19.07.2022 16:41

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Novi projekat Miloša Bikovića: film ili serija u kojoj glumi doktoraNovi projekat Miloša Bikovića: film ili serija u kojoj glumi doktora. Poznati glumac leto koristi za odmor, ali i za rad, pa je tako podelio sa svojim partiocima na društvenoj mreži Instagram i nove projekte koji se polako krčkaju. Naime, kako nije hteo da otkriva o čemu se rad, već je samo zagolicao maštu, otkrivajući da je nova uloga u kojoj će javnost imati prilike da ga gleda, ni manje ni više nego uloga doktora. O kakvom projektu je reč i kakva će priča biti, još uvek se ne zna, ali s' obzirom da je poznato da Miloš Biković svakoj svojoj ulozi pristupa ozbiljno i studiozno, serija ili film već deluju zanimljivo. U ovakvoj ulozi, javnost još uvek nije imala priliku da ga vidi.

Foto: Saša Mihajlović

 

 

Pročitajte Biković u vrhu ruske kinematografije

 

Mladi glumac je poznat po izrazito ozbiljnim i kompleksnim ulogama, koje je imao prilike da igrao od početka svoje karijere, a neke od njih su: u filmu “Montevideo, Bog te video”, kao i u drugom nastavku kultnog filma “Montevideo, vidimo se”, u kojem je imao zadatak da glumi fudbalera Aleksandra Tirnanića “Tirketa” kada se fudbalska reprezentacija Jugoslavije plasiralana FIFA svetski kup 1930. godine , koji je na pragu odrastanja i sazrevanja i suočavanja i upoznavanja čari prve ljubavi i odlaska u nepoznato.

Za ovu ulogu Miloš i njegove kolege su morali da nauče da igraju fudbal. Zatim je došla vodeća uloga u seriji “Samac u braku”, u kojoj je glumio rame uz rame sa tadašnjom izabranicom i koleginicom Brankicom Sebastijanović, priču o ugovorenom braku i ženi koja se za njega nije udala iz ljubavi, ali koja ga je zbog njegovih manira i strpljenja zavolela. Glumio je u brojnim televizijskim i filmskim ruskim ostvarenjima, koje su mu donela ugled i prestiž, pa je tako 2021. godine dobio i rusko državljanstvo. Ocekuje se da će poznati glumac biti deo filma “Košare”, koje se očekuje u 2022. godini.

Instagram screenshot @bikovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading