Teodora Jelisavčić

Imala je četiri godine kada je igrala ćerku Slobode Mićalović: Ovako danas izgleda devojčica iz Ranjenog orla

Autor:

07.05.2024 18:03

Foto: youtube printscreen

Foto: youtube printscreen

Izgled Teodore Jelisavčić menjao se tokom godina



U popularnom domaćem ostvarenju ”Ranjeni orao” našla su se slavna imena današnjice, a neke manje poznate glumce je upravo ovo ostvarenje vinulo u zvezde.

youtube printscreen

 

Kao deo ekipe pojavila se i jedna četvorogodišnja devojčica koja je svojom kratkom, ali zapaženom ulogom osvojila srca publike. 

Pročitajte Zaljubila se u 23 godine starijeg reditelja i rodila mu sina - Pogledajte kako danas izgleda mala Zona Zamfirova (foto)

U pitanju je Teodora Jelisavčić koja je tumačila ćerke Anđelke Bojanić, odnosno Slobode Mićalović.

Iako je serija emitovana davne 2008. godine, interesovanje za glumačku postavu ne jenjava, a izgled Teodore Jelisavčić kojoj je ovo bila prva značajna uloga našao se na meti komentara. 

Ova talentovana devojčica se nakon ”Ranjenog orla” pojavila u nekoliko televizijskih reklama, kao i u muzičkim spotovima, da bi 2013. godine zaigrala malu Keti u "Otvorenim vratima".

- Ja sa osam godina se osećam kao holivudska glumica jer me reditelj hvali.

Volela bih da korona nestane i da mogu da se vratim glumi - poručila je mlada glumica na jednom videu na TikToku, gde se prisetila male Keti.

Ona danas ima 19 godina, a izgled Teodore Jelisavčić poprilično se promenio. Sudeći po fotografijama koje rado deli na društvenim mrežama ona mala devojčica izrasla je u pravu lepoticu

Na besprekoran izgled Teodore Jelisavčić mogu se čuti samo pohvalni komentari.

”Prelepa si”, ”Prirodna lepotica”, ”Velika Keti”, samo su neki od komplimenata koji se mogu pročitati ispod njenih fotografija. 

Komentari. (0)

Loading