Emotivna poruka ranjenom orlu: Sloboda Mićalović se vratila u prošlost

Autor:

31.08.2021 13:40

Foto:

Foto:

Glumica Sloboda Mićalović srećna je i ponosna što je u Trebinju obnovljena “Anđelkina kapija”, prostor posvećen njenom liku Anđelke iz hit serije “Ranjeni orao”



Glumica Sloboda Mićalović Ćetković danas je vrlo ponosna i srećna jer je u starom gradu u Trebinju obnovljena “Anđelkina kapija”, prostor koji je uređen u slavu Anđelke, junakinje koju je dramska umetnica tumačila u popularnoj seriji “Ranjeni orao”.

Pročitaj i Žurka u Čortanovcima: Sloboda i Vojin proslavili jubilej

Kako danas izgleda “Anđelkina kapija”, Sloboda se pohvalila na svom instagram profilu, postavivši kraći snimak tog prostora iz Trebinja, uz posebnu zahvalnost:

- Hvala na ulepšanom detinjstvu. I evo ga... Ispunjeje moj sna... - napisala je Boba Mićalović, tagujući na snimku i svog supruga, Vojina Ćetkovića koji je u seriji igrao Toma Đurovića, Anđelkinog prvog supruga.

Instagram screenshot @sloboda_micalovic_boba

 

“Anđelkina kapija” se nalazi u Starom gradu u centru Trebinja. Ona je, od 2008. kada je snimljena i prikazana serija i film “Ranjeni orao” nakon nekoliko godina, postala turistička atrakcija. Kapija je obnovljena jer su Trebinjani na ovoj staroj ogradi zamenili kompletnu kapiju i prozore, a ispred nje postavili klupe, zasadili cveće i postavili turističku informativnu tablu. Inače, “Anđelkinu kapiju” godišnje poseti na hiljade turista.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading