Novak i Jelena

Dečak je! Novak i Jelena podelili najlepše vesti, Stefan i Tara dobijaju društvo

Autor:

19.04.2024 20:51

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prinova u porodici Đoković danas je oduševila čitav svet



Prinova u porodici Đoković dugo se priželjkuje jer su Stefan i Tara već porasli.

Novak i Jelena nikad ne kriju da žele da mališanima podare društvo, ali se vode onom čuvenom izrekom "Sve u svoje vreme".

Marija Mladjen/ATAImages

 

Najbolji teniser svih vremena vredno se priprema za predstojeće gren slemove, ali i Olimpijske igre, odakle želi da se vrati sa zlatnom medaljom, jer mu samo ona nedostaje.

Kao i uvek najveća podrška su mu njegovi najbliži, supruga i deca, te su sve druge obaveze ostavili po strani kako bi Novak uspeo u ostvarenju svojih želja.

Prinova u porodici Đoković svima je naterala osmeh na lice

Ipak, danas je za njih poseban dan, jer se desilo nešto čemu se nisu nadali i što nisu očekivali, a o svemu je Noletova supruga progovorila na društvenim mrežama.

Naime, pronašli su malenog psa kojeg su odlučili da udome kako bi i oni njemu, ali i on njima ulepšao život. A i kako bi Stefan i Tara imali društvo za beskrajnu igru.

Pročitajte Ovo je istina o Jeleninom i Dijaninom odnosu, Novakova majka više ne ćuti

U nizu fotografija koje je Jelena podelila mogli smo da vidimo preslatkog belog psa i neke porodične trenutke dok se mališani igraju sa njim i kupaju ga, a osmesi na njihovim licima sve govore.

- Nisam sigurna da li smo mi pronašli njega ili on nas. Jedno je sigurno - niko više nije izgubljen, niti mi bez njega, niti on bez nas - napisala je Jelena.

 

 

Komentari. (1)

Loading
Milica

20.04.2024 01:57

Je li se to Jelena porodila?