Toni Bijelić

Ne zovi me, nisam više tvoj: Toni Bijelić poslao jasnu poruku (foto)

Autor:

19.04.2024 09:03

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Objava Tonija Bijelića pokrenula lavinu komentara



Iako su godinama važili za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova na javnoj sceni, brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića raspao se kao kula od karata.

U zvaničnom saopštenju pevačica je istakla da njih dvoje više ne žive pod istim krovom, a javnost pomno prati svaki korak bivših supružnika. 

Upravo iz tog razloga najnovija objava Tonija Bijelića privukla je nezapamćenu pažnju javnosti. 

Mirko Tabašević

 

Na društvenoj mreži Instagram biznismen je postao veoma aktivan, a najnovija objava Tonija Bijelića neprestano se komentariše. 

Pročitjate Pokajao se? Toni Bijelić se vratio u zamak Ebenfurt (foto)

Toni je, naime, pre nekoliko dana uživao u društvu porodičnog prijatelja Jašara Ahmedovskog, što je ovekovečio fotografijom koju je podelio sa pratiocima. 

Sliku prati pesma „Ne zovi me, nisam više tvoj” pa je objava Tonija Bijelića pokrenula neizbežno pitanje - kome su posvećeni ovi stihovi? 

Instagram

 

Ovim povodom Toni se nije javno oglasio, a u medijima se pojavila priča da on navodno ima drugu ženu sa kojom živi u Nemačkoj.

Dokazi ne postoje, a muzička zvezda ove navode nije želela da komentariše zbog čega nam ostaje da vidimo kako će se situacija među njima odvijati u budućnosti. 

Komentari. (1)

Loading
Ceca

21.04.2024 15:03

Za Tonija se nebi ni znalo da nije bilo Dragane budimo iskreni i neznam zasto sad toliku paznju pridajete tom covjeku .Po cemu se istakao sta je to toliko posebno ima na hiljade ludi koji su poslovi a nista se ne pise o njim .O njemu se zna smo da je Draganin muz bio a po onome sto se cita o njemu covjek bez karaktera pogazio familiju i ponasa se kao da mu je 20 godina frajercina ha ha ha