Suzana Mančić

Moj partner se oženio drugom: Suzana Mančić progovorila o ljubavnom brodolomu

Autor:

17.04.2024 18:21

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši partner Suzane Mančić imao je paralelnu vezu pa joj je priredio neprijatno iznenađenje



Suzana Mančić od kada se pojavila na javnoj sceni s pravom slovi za jednu od najlepših dama nekada Jugoslavije danas Srbije.

Ne postoji muškarac koji je ostao imun na njenu lepotu, šarm i humor, ali nije svaki to umeo da ceni, pa je postao bivši partner Suzane Mančić.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Uvek nasmejana, uvek prelepa, ona je sa lakoćom osvajala koga je htela, ali to ne znači da je bila imuna na ljubavne muke.

Kako je jednom prilikom ispričala, doživela je, kao i mnoge žene, da bude prevarena. I ne samo to, već se muškarac s kojim je bila u vezi, ni manje ni više, nego oženio.

Bivši partner Suzane Mančić veoma neprijatno ju je iznenadio

Naime, bivši partner Suzane Mančić godinama je imao paralelnu vezu, pa se odlučio za tu drugu, a da prethodno voditeljku nije obavestio o tome.

- Tik pred Novu godinu, pre mnogo godina, moj tadašnji dečko se oženio sa drugom! Imao je paralelnu vezu, a ja to nisam znala.

Ja sam to preživela, pa kažem sad i drugim devojkama, ako i raskinete sa momkom, ma ko ga šiša! -prisetila se Suzana kroz osmeh u emisiji "Magazin In" na Pinku.

Pročitajte Ne skida osmeh sa lica - Suzana Mančić se vratila prvoj ljubavi, najnovija fotografija

Kako je istakla, nikada nije saznala šta je dovelo do ove situacije.

- Verovatno mu nisam bila dovoljno dobra... Ili sam bila previše dobra pa nije mogao sa mnom, i morao je da me ostavi - rekla je voditeljka.

Komentari. (0)

Loading