Nemanja i Anastasija

Gudelj i Anastasija otkrili da je sreća stigla uoči praznika i krsne slave, prelepo

Autor:

30.04.2024 13:23

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Nemanja Gudelj slavi, Anastasija sve vreme uz njega



Nemanja Gudelj slavi poslednjeg aprilskog dana!

Prethodnih dana čitali smo o fudbalerovoj povredi desnog kolena u 81. minutu koju je zadobio tokom utakmice Sevilje protiv Majorke, ali teški dani su iza njega.

Oscar Barroso/Profimedia

 

Srpski reprezentativac se našao među dobitnicima "Zlatne lopte" Fudbalskog saveza Srbije koja se dodeljuje igračima koji su odigrali 50 i više utakmica u dresu "A" reprezentacije sa ukupno 60 odigranih utakmica.

Ovo je, priznaćete, veliki razlog zbog kog Nemanja Gudelj slavi, a najveća podrška kako u lepim trenucima poput ovog tako i u teškim je svakako njegova supruga Anastasija koja ne krije koliko je ponosna na njega.

Nemanja Gudelj slavi dok ga istovremeno brine povreda

Iako je danas posebno lep dan u njegovom životu, fudbalera i dalje brine šta će se desiti sa njegovim nastupom za srpsku reprezentaciju na predstojećem Evropskom prvenstvu.

- Medicinska služba FK Sevilja saopštava da se, posle obavljenih odgovarajućih medicinskih pregleda, saznalo da je Nemanja Gudelj tokom meča protiv Majorke zadobio povredu zadnjeg roga unutrašnjeg meniskusa desnog kolena.

Ovo je suprotno koleno od onog koje je operisano početkom godine.

Pročitajte Sevilja izdala saopštenje: Zdravlje Nemanje Gudelja narušeno

Konačna prognoza zavisiće od vrste intervencije kojoj se Gudelj podvrgne - stoji u saopštenju kluba.

Sevilja nije navela kolika pauza sada čeka Gudelja i da li postoji šansa da srpski reprezentativac bude spreman za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj koje se igra od 14. juna do 14. jula.

Komentari. (0)

Loading