Mira Banjac

Saobraćajna nezgoda ostavila je trajne posledice, Mira Banjac u 95 godina sama brine o bolesnom sinu

Autor:

30.04.2024 15:01

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Saobraćajna nezgoda Mire Banjac ostavila je trajne posledice



Saobraćajna nezgoda Mire Banjac koju je legendarna glumica doživela 2021. godine na nju je ostavila trajne posledice s obzirom da je u 10. deceniji života.

U svom stanu na dobro poznatoj adresi u Novom Sadu sa sinom Branom provodi poslednjih nekoliko godina, a u javnosti se slabo pojavljuje jer joj je veoma naporno.

Boško Karanović

 

Iako zaboravljena, saobraćajna nezgoda Mire Banjac iz 2021. godine promenila je legendarnoj glumici život, o čemu je tek sada progovorila za "Blic".

- Što se tiče javnosti, povučena sam skoro tri godine posle te nesreće. Ne izlazim često iz kuće, ponekad do pijace, ali sa nekim.

Teško mi je bilo, ostala sam invalid. Nikada nismo imali sudar pre toga. Krećem se, ali malo teže. Kada je počelo celo telo da me jako boli, svesna sam bila šta se dogodilo.

Pročitajte Sve je prikrivala osmehom, Mira Banjac pomišljala na samoubistvo, dugovala je milione

- U Foči smo bili na hitnom prijemu, pregledali su nas tamo od glave do pete i vratili smo se kući - rekla je Mira i dodala:

- Glava je zdrava, samo čuvam glavu. Mogu da čitam, pratim izdavaštvo, neke nove pisce koji dolaze... Ne mogu da učestvujem na silnim promocijama, iako sam zvana.

Pokušavam da budem korisna sebi i svojoj okolini, živim normalan život, imam bolesnog sina oko kojeg sam zauzeta, nemam toliko vremena za sebe. Skuvam ručak, namirim nas oboje i to je to.

Komentari. (0)

Loading