Dragana i Toni

Isplivali novi detalji, za Draganin i Tonijev razvod nije kriva ljubavnica nego ovaj muškarac

Autor:

16.04.2024 16:52

Foto: M. M./ATA Images

Foto: M. M./ATA Images

Dragana Mirković razvod je dugo krila od javnosti, a sada su isplivali novi detalji



Dragana Mirković razvod od Tonija Bijelića krila je nepune tri godine od javnosti, u želji da se odnosi među njima dvoma poprave.

Ipak, kada su shvatili da dalje ne mogu zajedno, pevačica je javno progovorila o krahu dve i po decenije duge ljubavi sa hrvatskim biznismenom.

Instagram/dragana_mirkovic

 

Naime, kako su preneli domaći mediji, razlog razvoda je treća osoba - Tonijeva ljubavnica sa kojom je on započeo zajednički život u Opatiji.

Iako muzička zvezda nije želela ni da potvrdi ni da demantuje medijske napise, s obzirom na celokupnu situaciju svi su shvatili da je njeno ćutanje znak odobravanja i potvrde.

Dragana Mirković razvod još uvek nije prebolela

Sada su se pojavile nove spekulacije kada je reč o njihovom razlazu, koji je, blago rečeno šokirao javnost. Kako se navodi, za njihov rastanak je kriv muškarac koji je Draganu uverio u to da joj je Toni neveran.

- Nama nikako nije jasno da je Dragana tek tako u društvo primila nekoga koga nije dobro ispitala i za čije namere nije bila sigurna da su dobre.

Od kada se našao u njenom društvu, taj muškarac je počeo da je filuje raznoraznim informacijama o Toniju i njegovom neverstvu. U jednom trenutku joj je, zamislite, čak i rekao da Toni nije bio kod kuće devet meseci, a ona je došla i pitala ga zašto.

Antonio Ahel ATA Images

 

On se samo nasmejao i objasnio da od svih devet meseci je upravo ona bila ta, koja je bila na uspešnim turnejama u Australiji, u Americi, ali i na pripremama za koncert koji se dogodio u Areni.

Pročitajte Dragana neće više biti sama, ovaj poznati glumac useljava se u dvorac Ebenfurt

Ona bar zna da svih ovih godina svi pokušavaju da ih razvedu. Toniju ni na kraj pameti nije bio razvod. Pa, ne postoji brak bez svađa i rasprava.

Hajde što je „trovao” Draganu, on je pokušavao da se infiltrira i među njene kolege i da i njima priča sve i svašta za Tonija.

Za njega kažite sve, ali da mu osporite časnost i to da je pošten, to niko ne može da uradi - rekao je izvor za „Skandal” dok Dragana Mirković i dalje ne želi da komentariše razvod.

Komentari. (0)

Loading