Dragana Mirković

Razvod nije jedini, Dragana Mirković u novim problemima: Nemam nikakvu pomoć

Autor:

18.04.2024 19:37

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Razvod Dragane Mirković ne prestaje da se komentariše i posle mesec dana nakon što je pevačica priznala krah braka



Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića šokirao je svakoga jer su oni bili simbol harmoničnog odnosa punog ljubavi i razumevanja.

Folk diva je pre mesec dana otkrila da je njenoj bračnoj zajednici došao kraj i da već tri godine ona i njen još uvek zakoniti suprug žive na dve različite adrese.

Mirko Tabašević

 

Iako nije želela da govori o razlozima razvoda posle dve i po decenije, pevačica nije krila da joj je veoma teško što joj se porodica raspala.

U intervjuu za hrvatske medije sa suzama u očima otkrila je da kada joj je najteže nema ničiju pomoć, što joj predstavlja dodatni pritisak:

- Kad treba, jako sam jaka! Kad mi je najteže, tad sam tako jaka, kažem sama sebi: "Svaka ti čast". To radim da podignem sebe malo…

Pročitajte Isplivali novi detalji, za Draganin i Tonijev razvod nije kriva ljubavnica nego ovaj muškarac

- Za prave stvari znam da se borim. Treba priznati svoju slabost, sve reći iskreno, javno, zašto da ne… Nije lako, moj posao je pošten - rekla je Dragana i dodala:

- Nije me sramota da kažem da nemam, nemam pomoć ni od koga! Čovek ne treba da se uljuljka u lep život. Čovek treba sebi nekad da napravi težak period, čak i kad je sve kako treba.

Je l’ mene neko terao da napravim humanitarne koncerte, da sve dajem? Znači sve! Niko me nije terao! To mene gradi kao ličnost, čini me spremnijom za život i za probleme - prokomentarisala je pevačica.

Komentari. (2)

Loading
RIKI

18.04.2024 21:09

Aman vise.Bas me briga,puni kao brod, jel treba da nas dave danima?Dosadni su!

Baka

19.04.2024 09:33

Treba da je sramota da kaze da nema. Ja bi zivela kao carica do kraja zivota samo da prodam jedan njen auto. Ako misli na podrsku prijatelja, jos gore ako nije stekla ni jednog koji bi joj bio rame za plakanje u teskim trenucima. Treba takvima dati samo jedan mesec da zive sa radnista znaci kada nema.ckom platom ili penzijom da vide