Milica Gutović

Milica Gutović progovorila o ocu: Zbog ćerke žalim samo jedno

Autor:

16.04.2024 15:15

Foto: Nebojša Babić

Foto: Nebojša Babić

Ćerka Milana Gutovića otkrila za čime najviše žali



Ćerka Milana Gutovića skrenula je pažnju javnosti na sebe kada je nedavno iznela tvrdnje da je protivpravno lišena imovine svog oca.

Milica je sada prvi put progovorila o svom detinjstvu i otkrila kakav je njen otac bio kada se kamere ugase.

Nebojša Babić

 

- Bila sam srećno dete. Odrastala sam pored roditelja koji su bili veoma obrazovani i uspešni u svom poslu.

Veoma sam im zahvalna što su mi omogućili da pronađem sebe u profesiji kojom se sada bavim i da se obrazujem u najboljim umetničkim školama, da sledim najbolje svetske baletske i glumačke pedagoge.

Pročitajte Potresno - Ćerka Milana Gutovića tvrdi da je prevarena za nasledstvo, ovo su detalji

- Još kao devojčica bila sam očarana umećem svog oca, odrastala sam uz njegove uspehe, uz njegove briljantne uloge na filmu i u pozorištu - rekla je Gutovićeva za "Mondo" i otkrila koje su joj najlepše uspomene na oca.

Ćerka Milana Gutovića otkrila je za čim najviše žali.

- Najviše žalim što moja ćerka nije dovoljno vremena provela sa njim. Imala je četiri godine kad je preminuo. Kada su nam uručili nagradu "Zlatni ćuran" u Jagodini, moja ćerka je dobro odigrala svoju ulogu na sceni.

Pre uručenja nagrade puštali su na velikom platnu delove iz predstava u kojima je igrao i koje su mu donele ovu prestižnu nagradu.

Bila je potpuno očarana. "To je deda", pitala me je pokazujući prstićem. Mislim da nikada neću moći dovoljno verno da joj predstavim koliko je bio poseban i koliko nas je sve voleo.

Komentari. (0)

Loading