Marina Tadić

Marina Tadić se suočila sa ozbiljnom bolešću, operacija je bila jedini spas

Autor:

15.04.2024 16:11

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zdravstveno stanje Marine Tadić bilo je narušeno



Marina Tadić, otkako je pre nešto više od četiri godine rodila ćerku Veru, trudi se da uživa u privatnosti bez čestog pojavljivanja u medijima.

Ipak, ono što nismo znali bilo je to da je zdravstveno stanje Marine Tadić nedavno bilo veoma narušeno usled veoma progresivne bolesti.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Naime, pevačica se pre izvesnog vremena suočila sa problemom koji muči mnoge žene, a kome se ona ipak nije nadala jer je sve radila preventivno kako do toga ne bi došlo.

Marina je prošla kroz agoniju kada joj je otkrivena endometrioza, zbog koje je morala na operaciju, nakon čega je uvedena u veštačku menopauzu.

Zdravstveno stanje Marine Tadić sada je stabilno

Kod pevačice je otkrivena endometrioza, koja je nastupila dosta naglo. Bila je, kako kaže, iznenađena ovom bolešću.

- Ne znam kako sam preživela, a ni kako su to izdržali oni oko mene - rekla je jednom prilikom Marina Tadić, koja je morala da se podvrgne ozbiljnoj ginekološkoj operaciji.

- Često idem kod ginekologa i nisam neko ko se zapusti. Zato je dijagnoza došla neočekivano, tim pre što mi je doktor odmah rekao da je najbolje rešenje operacija - rekla je Marina u emisiji „RTS Ordinacija”.

Pročitajte Marina Tadić u strahu zbog ćerke, svaki roditelj će je razumeti

Iako je dijagnoza endometrioze za nju bila neočekivana i zabrinjavajuća, zdravstveno stanje Marine Tadić sada je stabilno.

Ipak, posle operacije nije bio kraj mukama, jer joj je savetovano da odmah ostane u drugom stanju.

- Ne ide to tako, znaju žene, pa su morali da me uvedu u veštački klimaks.

Komentari. (0)

Loading