Petar Benčina

Petar Benčina ovu sestru vešto je skrivao, gledate je svakog dana na malim ekranima

Autor:

14.04.2024 20:01

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ova prelepa glumica je sestra Petra Benčine, ko bi rekao...



Petar Benčina i njegova supruga Tamara Dragičević će se ove godine po treći put ostvariti u ulozi roditelja. 

Bračni partneri trude se da svoju privatnost sačuvaju od radoznalih pogleda, međutim, poneki detalj ispliva u javnost, a ovoga puta otkrivamo koja poznata glumica je sestra Petra Benčine.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Naime, poznato je da slavni glumac ima rođenog brata Igora i dve sestre, Anu i Nadu. Međutim, budući da je Branka Pujić njegova rođena tetka, sestra Petra Benčine je i glumica Anđela Jovanović

Pročitajte Tek što se udala - Odluka Anđele Jovanović iznenadila

 - Srećom, moja rođena sestra ima četvoro dece i dvoje su glumci, Petar i Igor Benčina. Ima i dve ćerke, Anu i Nadu, koje su uspešne i divne.

Anđela je na neki način, zahvaljujući mojoj sestri, rasla uz devojčice i dečake, te je imala osećaj da treba da se podeli i da treba određene stvari zajednički da rade.

Oni su doprineli tome da ne bude razmaženo jedinče. Mislim da se dosta izborila za status i da je sazrela - otkrila je svojevremeno Anđelina majka Branka Pujić.

Pročitajte Tamara Dragičević i Petar Benčina čekaju treće dete, Staša i Lazar skaču od radosti

Informacija da je Anđela Jovanović sestra Petra Benčine mnoge je iznenadila, ipak, ovo dvoje talentovanih umetnika su veoma povezani i kad god im obaveze to dozvole vreme provode zajedno. 

Marija Mlađen /ATAImages

 

Da im je gluma u genima pokazuju brojne uloge, pa dok se Petar najviše proslavio ulogom u filmu ”Toma”, Anđela je najveći utisak ostavila ulogom Cece u seriji "Vojna akademija". 

Komentari. (0)

Loading